Om oss

BritainSoprano Group

Soprano Oy

Informator är en del av Nasdaq OMX-listade Soprano Plc som är Nordens ledande specialister inom kommunikation och IT.

"Soprano Training" utgörs av Informator, Tieturi och Management Institute of Finland. Tillsammans är vi Nordens största kompetensutvecklare inom IT med 67.000 kursdeltagare per år. 

Affärsorienterad kompetensutveckling

Informator har över 25 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen. Bland våra samarbetspartners finns branschens främsta lärare och produkttillverkare. Alla med mycket hög kompetens och stark praktisk förankring i sina respektive ämnen.

Kapacitet

Informator arbetar med kunskapsöverföring som hjälper organisationer och individer att utveckla rätt kompetens. Vi gör det på flera olika sätt, men alltid med individens lärande i centrum. Utifrån sina mål och förutsättningar, kan våra kunder välja mellan ett antal olika utbildningsformer.

Utbildningsutbud

  • Schemalagda utbildningar
  • Företagsanpassade utbildningar
  • Seminarier
  • Remote Klassrum (Via konferensanläggningar)
  • Helpdesk
  • Personliga coacher

Kvalitet

Vår produktavdelning ser till att hela tiden vara i framkant av den tekniska utvecklingen och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya kurser utifrån marknadens indikationer och våra kunders behov.    Vi har en mycket hög kundnöjdhet, men om det mot förmodan skulle visa sig att leveransen inte har motsvarat kundens krav på kvalitet, utfaller Informators utbildningsgaranti.

Arto Tenhunen (CEO of Soprano Plc) and Emil Robertsson (CEO of Informator)

 

Informator optimized
Spara tid och pengar med Informators Optimized-utbildningar. Det kan handla om att innehållet på en kurs blivit mer koncentrerat, att avsnitt tagits bort eller lagts till, att två kurser slagits ihop till en etc.

Informator - Time-to-Skills
Med Informators Time-to-SkillsTM erbjuder vi dig utbildningar som levereras i en modern miljö och tidsmässigt för att optimera din möjlighet att utnyttja din tid på bästa sätt.

Informator remote - distanslösning
Informator Remote innebär kostnadseffektiva, tidsbesparande och flexibla utbildningslösningar på distans. Läs mer här.