Våra 5 mest populära kurser under februari

Nyfiken på vad som trendar i it-utbildningsvärlden? Här är våra 5 populäraste kurser under februari:

Nätverksteknik & datakommunikation 3 dagar

En riktig hands-on kurs! Du kommer tillsammans med våra experter och dina kursvänner att jobba med flera konkreta lösningar som du kommer att ha användning av direkt du är tillbaka på din arbetsplats!

Nästa kurstillfälle: 3- 5 april Garanterad kursstart!

Projektledning med agila metoder 2 dagar

Den här kursen ger dig smakprov på flera olika agila metoder. Du lär dig att kombinera dessa med traditionell projektmetodik och ges möjlighet att plocka ut de delar som passar dig och ditt projekt allra bäst. 

Nästa kurstillfälle: 29 – 30 mars Garanterad kursstart!

Scrum Master med certifiering

Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Nästa kurstillfälle: 28 – 29 mars Garanterad kursstart!

Cybersecurity – Attacker, Brandväggar, Kryptering 5 dagar

Det här är en väldigt uppskattad och rolig kurs, där du får göra saker man inte trodde var möjligt (eller i alla fall inte trodde var så lätt). Många deltagare går hem med ett leende på läpparna och samtidigt en oro för sin egen datormiljö men med en ny verktygslåda med tips och tricks för att säkra upp sin IT-miljö!

Nästa kurstillfälle: 17 – 21 april

AWS cloud practitioner essentials 1 dag

This course will cover the topics and techniques you will need to be successful in the AWS Certified Cloud Practitioner exam so that you can achieve this recognized level of certification.

Nästa kurstillfälle: 27 april

Har du frågor om kurserna? Hör av dig till oss på info@informator.se eller 08 587 116 10.

information om författaren:
Nyckelord: nätverksteknik, datakommunikation, cyber säkerhet, cyber security, projektledning med agila metoder, Scrummaster, Scrum master med certifiering, Scrummaster med certifiering, projektledning, Scrum master, agila metoder