Vecka 16

Kurser inom Vecka 16

Informationsbehandling med SQL


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T618 Datum: 29 jan, 26 feb, 26 mar, 2 maj - Fler...
Läs mer och boka >

Detta är en den mest heltäckande kursen för dig som behöver få en grundläggande förståelse för skapande och underhåll av databasstrukturer med hjälp av SQL (Structured Query Language). Du kommer att få lära dig SQL-språkets syntax, möjligheter, begränsningar och funktionalitet.

Läs mer

Excel - Släpp fram potentialen!


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1207 Datum: 7 mar, 11 apr, 23 maj
Läs mer och boka >
7 mars GO!, 11 april, 23 maj
7 mars, 11 april, 23 maj
Läs mer och boka >

Lär dig planera, installera och konfiguera en SharePoint (Server och Foundation). Förstå när SharePoint Online kan vara en bra lösning. Gör praktiska övningar i installation och administration, se de viktigaste funktionerna och begreppen i en SharePoint miljö, som t.ex. webbappar, site kollektioner, samt funktioner som sök/indexering, newsfeeds, samarbetsytor, dokumenthantering samt SkyDrive Pro replikering och rutiner för backup och restore av data, server och hela farmen.

Läs mer

Nätverksteknik och Datakommunikation


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T2701 Datum: 26 feb, 4 apr, 21 maj
Läs mer och boka >
26 februari, 4 april, 21 maj
26 februari, 4 april, 21 maj

Detta är utbildningen för dig som vill ha en säker grund att stå på inom nätverks- och datakommunikationsområdet. Utbildningen går igenom terminologi, hur datanät byggs upp, arkitekturer, protokoll och standarder och sätter dem i ett praktiskt sammanhang för att få förståelse för hur de olika delarna hänger ihop och varför vi har den miljö som vi har idag.

Detta är en riktig hands-on kurs och du kommer tillsammans med våra experter och dina kursvänner att jobba med flera konkreta lösningar som du kommer att ha användning av direkt du är tillbaka på din arbetsplats!

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se