Vecka 17

Kurser inom Vecka 17

Läs mer och boka >
18 maj
18 maj R

På denna utbildning får du en djupare förståelse för innehållet i Service Design-boken. Utbildningen vänder sig framför allt till dig som jobbar med att definiera tjänsteinnhåll och att etablera avtal och SLAer.
Utbildningen erbjuder möjlighet att certifiera sig och erhålla certifikatet 'ITIL Service Lifecycle Management - Service Design'.

Läs mer

Projektledning - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M101 Datum: 27 jan, 24 feb, 25 mar, 27 apr - Fler...
Läs mer och boka >

I denna projektledarkurs får du metoder och kunskap för att kunna organisera, planera och leda IT-projekt samt verktyg för att kunna tillämpa dina nya kunskaper direkt. Projektledarutbildningen passar för dig som arbetar med projekt inom de flesta verksamhetsområden, såväl i större som mindre företag och organisationer.

Läs mer

Microsoft Project för Projektledare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2611 Kursen genomförs på förfrågan

MS Project är Microsofts projektverktyg som under många år varit ett favoritverktyg för projektledare i yrkeslivet. Denna utbildning vänder sig till dig som projektledare och även projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project. Vi hanterar versioner 2010 - 2016 under kursen som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer

Excel 2010 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1209 Kursen genomförs på förfrågan

Detta är en intensiv introduktion till Excel 2010.  Skapa effektiva och tidsbesparande kalkylblad i Excel för kalkylering, analysering och presentation av data, och presentera resultaten i professionella och överskådliga diagram. 

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se