Vinn en Heldag med Husman

Göran Husman är MVP och ligger i Sveriges absoluta topp bland kursledare och konsulter inom SharePoint och Office 365. Göran är mycket uppskattad av våra kursdeltagare och får ALLTID toppbetyg på sina kurser.

Göran har gått med på att lånas ut till en arbetsplats under en heldag, där han får göra precis vad som önskas av den lyckliga vinnaren. Ska Göran städa? Ska Göran vara din sekreterare? Ska Göran laga mat (Husmanskost)? Vår rekommendation är dock att använda hans fulla potential och expertis inom SharePoint för att få ut det mesta av dagen.

Göran är specialiserad på allt som har med planering, installation och uppbyggnaden av SharePoint lösningar, både egna servrar (”On-prem”) eller Office 365 (”SharePoint Online”. Funderar du på att migrera till Office 365? Eller vill du ha en analys av din existerande SharePoint miljö och få tips på förbättringar? Då är Göran rätt man för dig!

Tävlingsregler
Du är med i tävlingen om du bokar in dig på någon av nedanstående kurser, anger kampanjkoden "HeldagmedHusman" och skriver en motivering varför just du och din arbetsplats ska vinna, längst ner på bokningssidan.

Ju fler från din arbetsplats som är med i tävlingen, desto större chans har ni att vinna. Tävlingen sträcker sig till sista juli 2015 och vinnaren meddelas snart därefter.

Denna tävling avser ej anställda inom offentlig sektor, för er gäller istället ramavtalspriser.

Är du intresserad av att få Husman eller någon annan av våra experter till din arbetsplats kan du även skicka ett meddelande till info@informator.se eller ringa oss på 08-587 116 10.

Kurser inom Heldag med Husman

Teams och SharePoint Online för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Datum: 17 feb, 16 mar, 14 apr, 11 maj - Fler...
Läs mer och boka >

SharePoint är stort och svårt för en användare att överblicka vilket ofta ger att företag missar att utnyttja upp till 90% av alla fördelar med programmet. Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint oavsett version, du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Informator har genomfört utbildningar och våra experter från Humandata har arbetat med SharePoint sedan första version och har stött på både problem och lösningar hos stora som små kunder över hela Sverige!

Läs mer
Läs mer och boka >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

SharePoint - Utveckling med Appmodellen


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T14128 Kursen genomförs på förfrågan

Detta är kursen för dig som vill utveckla SharePoint-hosted appar till SharePoint 2013, målet med utbildningen är att ge deltagarna kunskap att utveckla appar till SharePoint 2013. Vi kommer att bekanta oss med utvecklingsmiljön, med hur appen ser ut under huven och med övergripande beslut om appens form och distribuering.

Läs mer

SharePoint - PowerUser med NOCODE


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1428 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör eller redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE. 

Målet med utbildningen är att ge dig kunskap att än bättre kunna utnyttja de inbyggda funktionerna i SharePoint för att på egen hand bygga smarta lösningar som inte kräver kodning/systemutveckling.

Läs mer

Lär dig planera, installera och konfiguera en SharePoint (Server och Foundation). Förstå när SharePoint Online kan vara en bra lösning. Gör praktiska övningar i installation och administration, se de viktigaste funktionerna och begreppen i en SharePoint miljö, som t.ex. webbappar, site kollektioner, samt funktioner som sök/indexering, newsfeeds, samarbetsytor, dokumenthantering samt SkyDrive Pro replikering och rutiner för backup och restore av data, server och hela farmen.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se