Informators julkampanj

Vi på Informator välkomnar det nya året genom att förlänga årets Julkampanj till den 11 januari. Få en häftig gåva när du bokar upp dig på en kurs med start under januari-februari!

Välj en valfri kurs (erbjudandet gäller ej partnerkurser) och ange kampanjkoden *Julkampanj16* samt tala om vilket av tillbehören nedan du önskar dig. Du hittar alla våra kurser här. 

(Erbjudandet gäller dig som bokar upp sig på kurs under perioden 16 november till och med den 10 januari och kan ej kombineras med andra kampanjer och rabatter).

 


NES Classic Edition-systemet är en miniatyrversion av den banbrytande NES som ursprungligen släpptes 1985.
Det är bara att koppla Classic NES Edition i din TV, plocka upp den grå kontrollen och återupptäcka glädjen av NES-spel!

Med URBANEARS Plattan ADV Wireless kan du röra dig fritt, svara på samtal och lyssna på musik utan att behöva lägga tid och energi på kabeltrassel. Lurarna har inbyggd mikrofon, touchkontroll på sidan av lurarna och en batteritid på hela 14 timmar!

Philips BT6000B är en bärbar högtalare på 12 W med kraftfullt ljud. Tack vare den trådlösa, stänktåliga designen kan du lyssna på musik överallt, utan problem. Para högtalaren via Bluetooth till din telefon eller surfplatta och strömma valfri musik!

Utöver våra tillbehör kan du även välja att stödja L:ara. Denna ideella förening producerar grundutbildningsmaterial till barn i utvecklingsländer, via digitala inlärningssystem med skalbar, öppen och kvalitativ källkod. Läs mer om L:ara här

Väljer du L:ara donerar Informator 1000 kr i ditt namn till deras arbete. 


Budgetpengar kvar? Investera i rabatterade utbildningsdagar för nästa år!

Volymköper du utbildning i förtid så har Informator möjlighet att kraftigt sänka er totala utbildningskostnad, samtidigt som ni får full kontroll över utbildningsbudgeten. Läs mer om Informator Training Card här

 


Vi kan tyvärr inte garantera att din gåva hinner levereras innan jul. Vi strävar efter att du ska få din gåva på plats under kurstillfället.

Informators allmänna villkor

Välkommen till oss på Informator