Maj Madness!

Årets upplaga av Maj Madness är här! En månad fylld av spännande kurser med garanterade kursstarter. Vi har några av våra mest populära kurser som Leading Safe men även nyheter som Secure Coding i C & C++! 

Läs mer om våra kurser och boka din framtid idag!

Frågor eller funderingar? Ring oss på 08-587 116 10.

Scrolla ned för att se kurser som ingår i Maj Madness.

Vecka 22

Scrum Master med Certifiering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1421 Datum: 28 maj, 11 jun, 25 jun, 9 jul - Fler...
Läs mer och boka >

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i Scrum som metod och introducerar dig i verktygen du behöver för att få teamet att bli kreativt, produktivt och leverera med kvalitet. Utbildningen passar både för dig som skall arbeta som Scrum Master och även du som har en annan roll men behöver förståelse för hur Scrum används.

Läs mer

Informationsbehandling med SQL


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T618 Datum: 27 maj, 19 aug, 23 sep, 21 okt - Fler...
Läs mer och boka >

Detta är en den mest heltäckande kursen för dig som behöver få en grundläggande förståelse för skapande och underhåll av databasstrukturer med hjälp av SQL (Structured Query Language). Du kommer att få lära dig SQL-språkets syntax, möjligheter, begränsningar och funktionalitet.

Läs mer

SharePoint för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Datum: 27 maj, 17 jun, 19 aug, 23 sep - Fler...
Läs mer och boka >

SharePoint är stort och svårt för en användare att överblicka vilket ofta ger att företag missar att utnyttja upp till 90% av alla fördelar med programmet. Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint oavsett version, du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Informator har genomfört utbildningar och våra experter från Humandata har arbetat med SharePoint sedan första version och har stött på både problem och lösningar hos stora som små kunder över hela Sverige!

Läs mer

SharePoint för Administratör och Redaktör


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 28 maj, 18 jun, 20 aug, 24 sep - Fler...
Läs mer och boka >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

Building Microservices with Spring Boot


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1853 Datum: 27 maj, 10 jun, 19 aug, 14 okt - Fler...
Läs mer och boka >

In this hands-on 3-day workshop you will learn the fundamentals of Microservices and how to design and implement Microservices using Spring Boot and Spring Cloud. We will also look at containerizing applications with docker, scheduling and orchestration with Docker Swarm and Kubernetes.

Läs mer

Word - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Datum: 27 maj, 14 aug, 11 sep, 16 okt - Fler...
Läs mer och boka >

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

Agila metoder med Scrum, Kanban och Lean


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1420 Datum: 27 maj, 10 jun, 24 jun, 8 jul - Fler...
Läs mer och boka >

Denna kurs är en heldags introduktion till agila metoder med exempel från Scrum, Kanban och Lean, där du oavsett roll i organisationen, får en grundläggande överblick, nyttiga exempel att ta med till din egen vardag och inspireras till djupare kunskaper inom området.

Syftet med denna agila workshopsdag är att överblicka, inspirera samt ge dig möjlighet att hitta nästa steg i din egen och organisationens agila utveckling.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se