Om Informator

Informator Ledningsgrupp med VD

Sedan 1990 har vi legat i framkant när det gäller att ta steget från den akademiska världen ut i arbetslivet och verkligen omvandla den teoretiska kunskapen till praktisk nytta. Vårt fokus nu som alltid ligger inom mjukvaruindustrin och vårt mål är att med rätt utbildning stötta alla roller oavsett om det gäller programmering, systemarkitektur, server och nätverk eller er användare av IT-program som tex. Microsoft Office.

Vi gör detta genom att alltid jobba med målet att leverera utbildning för dig på dina villkor!

Informator arbetar med kunskapsöverföring som hjälper organisationer och individer att utveckla rätt kompetens.

Vi gör det på flera olika sätt, men alltid med individens lärande i centrum. Utifrån sina mål och förutsättningar, kan våra kunder välja mellan ett antal olika utbildningsformer:

  • Schemalagda utbildningar
  • Företagsanpassade utbildningar
  • Seminarier & Workshops
  • Remote Klassrum (Via konferensanläggning)
  • Remote Cloud Access (Via webbläsare)
  • Personliga IT-coacher
  • Helpdesk

Soprano Group

Informator är en del av Nasdaq OMX-listade Soprano Oyj som är ledande specialister inom kommunikation och IT. Träningsdelen utgörs av Informator, Tieturi och Management Institute of Finland (MIF). Tillsammans är vi Nordens största kompetensutvecklare inom IT och ledarskap med 67.000 kursdeltagare per år.

Soprano Plc logo

Informator har producerat och levererat utbildningar i över 25 år och bidragit till att göra Sverige till en framstående IT-nation.

En liten återblick på vårt 25-årsjubileum

För oss är kvaliteten på det vi levererar viktigast. Ingen kund är den andra lik, därför skräddarsyr vi lösningar för den unika kundsituationen.

Läs mer om vår leveranskoncept Time-to-Skills

Informator har ett omfattande lärarnätverk samt exklusiva partnerskap som sammantaget skapar fullständigt utbud. 

Informator står för kvalitet och är en välkänd leverantör bland Sveriges high-tech-bolag likväl som av offentlig sektor.