Frågor & Svar

1. Hur bokar jag plats på en utbildning?

Du har flera alternativ när du vill boka en utbildningsplats. Det enklaste sättet är att boka direkt här på webbplatsen genom att klicka på en kurs och väja "Boka".

Du kan även skicka e-post till info@informator.se. Glöm inte att uppge kurskod och namn!

Givetvis är du välkommen att boka på telefon 08-587 116 00 eller via fax 08-587 116 20. Vårt Göteborgskontor når du på 031-773 07 90 och fax 031-773 07 80. Malmökontoret når du på: 040-6622060.

 

2. Hur vet jag att jag har fått en plats på den utbildning jag valt?

Direkt efter din anmälan får du en bekräftelse via e-post. Snart därefter kommer en av våra kundansvariga att kontakta dig och bekräfta din utbildningsplats. Din plats på kursen är inte bekräftad förrän vi kontaktat dig personligen.

3. Vad ingår i priset för utbildningen?

I de schemalagda utbildningarna ingår alltid dokumentation samt kaffe och lunch (heldagskurs) under utbildningsdagarna.

4. Hur snabbt måste jag betala fakturan?

Betalningsvillkor 30 dagar netto. Moms tillkommer på samtliga priser.

5. Hur gör jag ifall jag måste avboka?

Kursbokningen räknas som bindande för deltagarens företag när Informator har sänt bekräftelse på att deltagaren inbokats på utbildningen.

Kostnadsfri av- och ombokning gäller fram till 21 arbetsdagar innan kursstart

Vid av- eller ombokning 20 arbetsdagar eller mindre före kursstart så debiteras beställaren 100 % av kursavgift. Vid ombokning till kurstillfälle som genomföras inom 6 månader från originaldatum debiteras 50% av kursavgift för det nya kurstillfället.

Vid förhinder av någon anledning så kan aktuell kursplats överlåtas till medarbetare efter samverkan med Informator. Övrig kompensation utgår ej.

Företagsintern/anpassad utbildning kan kostnadsfritt avbokas senast 20 arbetsdagar innan kursstart, därefter debiteras hela kostnaden. Oberoende av tidpunkt för avbokning, äger Informator alltid rätten att debitera för de kostnader som Informator inte kan undvika trots avbokningen. Detta omfattar, men är ej begränsat till, påbörjat arbete med utveckling/anpassningar, ej avbokningsbara resor, beställt kursmaterial och förtäring.

6. Vilka tider startar de schemalagda utbildningarna?

Utbildning inom avancerad IT och projektledning startar 9.30 dag ett och 9.00 följande dagar. Samtliga dagar avslutas ca 17.00 men sista dagen avslutas ca 16.00. Utbildning inom användar-IT startar 9.00 och slutar ca 16.00 samtliga dagar.

7. Var äger de schemalagda utbildningarna rum?

Våra utbildningar genomförs i centralt belägna lokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö. Klicka här för adress och vägbeskrivning.

 

8. Finns det möjlighet till övernattning i samband med utbildning?

Informator har inga möjligheter att erbjuda inkvartering. Däremot kan vi rekommendera några hotell, vissa med rabatt, som ligger i närheten av våra utbildningscentra.

Hotell i Stockholm, Göteborg & Malmö

9. Kan jag reklamera utbildningen ifall jag inte är nöjd?

Vi är övertygade om att den kurs du har valt kommer att motsvara dina förväntningar och innehålla utlovade kunskapsområden. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd, erbjuder vi motsvarande utbildning helt utan extra kostnad. Detta görs i samråd med en utbildningskonsult.

 

10. Vilka är Informators förbehåll?

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar samt att förkorta, senarelägga eller ställa in planerade kurser.