Vi expanderar och söker nu en

Account Manager - Göteborg

Account Mnager GöteborgVi söker en erfaren Account Manager som ska arbeta med att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med flera av Informators största kunder. Du kommer att bearbeta och bygga affärsrelationer med ett flertal kontaktytor hos våra kunder och på bästa sätt identifiera och möta deras utbildningsbehov inom olika områden. Då du kommer att arbeta med några av våra Nationella kunder så kommer du att samverka mycket med övriga Account Managers.

Du kommer att utgå ifrån våra fräscha lokaler i Gårda där vi är idag 6 kollegor som ser fram emot att få in dig som en aktiv och affärsinriktad person. 

Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet ifrån försäljning och som drivs av att utveckla långsiktiga kundrelationer, utmärkt analysförmåga och har en hög affärsmässighet.

  • Du är affärsorienterad, driven, engagerad och har lätt för att skapa förtroendeingivande långsiktiga relationer med personer på olika nivåer i en organisation.
  • Du  trivs med att arbeta strukturerat och trivs samtidigt med att ha en hög aktivitetsnivå för nå uppsatta mål.
  • Vidare uppskattar du variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella affärer och sociala events och aktiviteter, såväl interna som externa.
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet ifrån IT eller Telecom branschen.

Färdigheter och personliga egenskaper

  • Utpräglat affärsmannaskap med drivkraft och ambition som förstår vikten av ökat kundvärde
  • God förmåga att genomföra kundanalyser på alla nivåer hos en kund
  • Konsultativ och förtroendeingivande som person
  • Erfarenhet och färdigheter att arbeta gentemot stora organisationer

Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion när du startar och därefter möjlighet till löpande vidareutveckling då Informator ständigt utvecklar sin personal. Du kommer få ett stimulerande och omväxlande jobb i ett välkänt företag med många trevliga kollegor och vi erbjuder dig givetvis marknadsmässiga villkor.

Välkommen med din ansökan!

Informator är en del av Nasdaq OMX-listade Soprano Plc som är Nordens ledande specialister inom kommunikation och IT. Informator har 25 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och erbjuder allt ifrån schemalagda utbildningar, online-utbildningar, företagsanpassade utbildningar till seminarier och remote-klassrum. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar i systemutveckling, infrastruktur, projektledning, ITIL och agile & scrum mm. Informator har utbildningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.