Anställd kursledare inom systemutveckling (junior)

Informator söker nu kursledare inom mjukvaruutveckling (junior) för intern anställning. Vi tar kompetensutveckling på allvar, att möjliggöra innovation och hjälpa människor och företag nå sina mål är vad vi gör. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utvecklat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan 1990. De erfarenheter och insikter vi fått tack vare detta har resulterat i att vi idag erbjuder Sveriges mest kompletta kursportfölj inom mjukvaruutveckling och agila metoder.

Mål:

I rollen som intern kursledare kommer du att arbeta med att planera och genomföra utbildning inom ditt expertisområde såväl som öppen utbildning i våra egna kurslokaler eller hos kund inom eller utanför Sverige. Löpande produkt/kursutveckling på egen hand och i nära samarbete med Informators partners som ofta är internationellt erkända områdesexperter är också en naturlig del av rollen. Som del av en nordisk grupp kommer det även förekomma löpande utbyte med vårt finska systerbolag och vi har även kunder som efterfrågar utbildning på engelska, så det är en förutsättning att du behärskar både svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt.

Detaljer kring våra utbildningar: https://informator.se/utbildningar

Egenskaper:

För att lyckas som kursledare hos Informator behöver du ha ett starkt intresse och förmåga att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi förutsätter att du kontinuerligt uppdaterar dina egna kunskaper och söker nya erfarenheter för att kunna erbjuda än vassare lösningar genom tex. meet-ups och föreningar. Vi har ett agilt arbetssätt och uppmuntrar till egna initiativ efter utpekade mål från produktchef och ledning. Våra kärnvärden är tillit, engagemang och mod, något som genomsyrar vårt arbete varje dag!

Läs mer: https://informator.se/om-oss/mission-vision-karnvarden

Din bakgrund

  • Du har 2-3 års praktisk arbetserfarenhet inom systemutveckling samt erfarenhet av språk och ramverk som JAVA, .NET, C++, även meriterande med erfarenhet av Scriptspråk, Continuous integration, GIT, TDD och liknande.
  • Du har en bevisad förmåga att engagera och dela med dig av dina kunskaper. Du kanske har tidigare erfarenhet av utbildningsuppdrag, deltagit som volontär vid kodstugor eller helt enkelt är personen som ofta håller i interna workshops kring nya områden och liknande.
  • Din utbildning bidrar till helheten, men vi har inga krav på formella högskolestudier. Under din anställning kommer vidareutbildning att vara en naturlig del och vi stöttar både med teknikutbildning såväl som de mjukare värdena.
Vi erbjuder:
  • Arbeta i en agil organisation där du är med och sätter mål och fokus för vår framtid
  • Möjlighet att kontinuerligt utvecklas i din roll/område tillsammans med ledande experter
  • Möta kursdeltagare från några av Sveriges mest framstående arbetsgivare och bidra till deras förbättringsarbete
  • Utvecklas i en nordisk grupp tillsammans med kollegor från både Sverige och Finland
  • En konkurrenskraftig fast lön och möjlighet att växa i rollen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Då en stor del av våra kunder är baserade i Stockholmsområdet där majoriteten av våra utbildningar även genomförs så underlättar det om även du bor här. För rätt person med möjlighet att resa finns det även möjlighet att ha vårt Göteborgskontor som utgångspunkt. Rekrytering sker löpande så ansök redan nu!

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta utbildningschef Tobias Strandh på tel: +46 (0) 736 14 65 89.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att mejla din CV till tobias.strandh@informator.se.

Informator Utbildning

Vi nöjer oss inte med att vara "bäst i branschen", vi ser även till att Sverige bibehåller och utvecklar sin position som framstående IT-nation. Detta bidrar vi till att förverkliga genom att erbjuda utbildningar i framkant genom flexibla, moderna utbildningslösningar baserade på vetenskapliga rön om vuxnas lärande.