Informator söker en affärsdriven Account Manager - Stockholm

Informator befinner sig under stark tillväxt och söker en affärsdriven Account Manager som ska arbeta med att vidareutveckla affärsrelationen med små och mellanstora kunder med stor potential. Vi söker dig som har ett stort driv och engagemang, hög affärsmässighet och god analysförmåga. En god förståelse för teknik och i synnerhet IT är mycket starkt meriterande för att lyckas i tjänsten.

Som Account Manager får du på ett långsiktigt och affärsmässigt sätt arbeta med att sälja Informators utbildningar genom personliga möten med kunden. Kontaktpersonerna hos kunderna är oftast IT-ansvariga, systemutvecklare, gruppchefer och avdelningschefer och kunderna är både ramavtalskunder, tidigare beställare och presumtiva kunder.

Vi söker dig som:

 • har 3-5 års erfarenhet av kvalificerad tjänste-, koncept-, eller lösningsförsäljning mot företag, till exempel inom IT eller konsultbranschen
 • har en tydlig hunterprofil med förmågan att etablera lönsamma relationer med såväl befintliga som nya kunder
 • besitter nyfikenheten att snabbt sätta sig in i kundens verksamhet och omvandla informationen till affärslägen
 • har modet och viljan att göra affärer, men inte rädslan att misslyckas
 • har förmågan att bidra med ”säljanda” till vår redan starka säljkultur
 • förstår vikten av att kunna skapa goda relationer internt

Vidare vill vi att du:

 • har en hög aktivitetsnivå och ett högt affärsmannaskap
 • eget tekniskt intresse och god kunskap inom IT/teknikområdet
 • är konsultativ och förtroendeingivande
 • har erfarenhet och färdighet att arbeta gentemot stora organisationer
 • har erfarenhet av praktisk försäljning på olika nivåer i kundens organisation

Det förväntas ett utmanande och strukturerat arbete, men i gengäld ger företaget dig alla förutsättningar för att lyckas och utveckla din förmåga som säljare. Du kommer att få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där framgång och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniorkonsult Jenny Berge. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på tel: 0760 – 00 18 97. Intervjuer hålls löpande och vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt.

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 25 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning. Informator har toppmoderna träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, levererar utbildning över hela landet och erbjuder även kursdeltagande via Internet. Varumärket Informator står för kvalitet och är välkänt bland Sveriges high-tech-bolag likväl som av offentlig sektor.

Visionen är att Informator ska vara det ledande IT-utbildningsföretaget i Sverige och den självklara partnern för IT-utbildningar för både företag och individer. Informator är ett värderingsstyrt företag med ett aktivt arbete för att utveckla företagskulturen, ta samhällsansvar och förbättra vår kvalitet i alla led.

Informator befinner sig i en expansiv fas och en spännande digital transformation som moderniserat företaget och leveransmetoderna. För rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget och den förändringsresa som vi har påbörjat.