Informator söker Key Account Manager - Stockholm

Som Key Account Manager är du övergripande kundansvarig för några av företaget viktigaste kunder. Ditt huvudsakliga uppdrag blir att utveckla relationen och partnerskapet - både på strategisk och operativ nivå samt att på bästa sätt försöka identifiera och möta utbildningsbehovet genom att skräddarsy företagsanpassade utbildningar. Rollen bygger på ett affärsmannaskap där aktivitetsnivån är hög och du driver dina projekt med eget resultatansvar.

Arbetslivserfarenhet

  • Minst 5 års erfarenhet av komplex konsultativ lösningsförsäljning som KAM/AM med framgångsrik försäljning på större företagskonton
  • Kompetens och intresse av produkter och lösningar inom IT området
  • Van vid både strategisk och operativ kundbearbetning
  • Erfarenhet av att resonera utifrån kundnytta och verksamhetseffekter samt återkomma med kostnadseffektiva konkreta förslag på lösningar
  • Förhandlingsvana med god argumentationsteknik som leder till avslut
  • Goda kunskaper i Excel samt hela Officepaketet

Egenskaper

Du behöver vara affärsorienterad, driven, engagerad och har lätt för att skapa förtroendeingivande långsiktiga relationer med personer på olika befattningar. Du trivs med att arbeta strukturerat och har ett genuint intresse för affärer med högt uppsatta mål. Du bör också vara nytänkande och mån om att kunna läsa av och tillgodose kundens behov.

Utbildning

Marknadsekonom eller liknande eftergymnasial utbildning.

Språk

Du har god förmåga att uttrycka dig både muntligen och skriftligen på svenska och engelska.

Ansökan

Har du frågor kring tjänsten kontakta Gunilla von Kauffmann på tel. 070 609 53 52. Du är välkommen att söka till tjänsten genom att klicka på länken nedan:

 

Om Informator

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 25 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning och är välkänt bland Sveriges high-tech-bolag likväl som av offentlig sektor. Företaget befinner sig i en expansiv fas och en spännande digital transformation som moderniserat företaget och leveransmetoderna. Informator har ett omfattande lärarnätverk med toppmoderna träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, kan leverera utbildning över hela landet och erbjuder även kursdeltagande via Internet. För rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget och den förändringsresa som är påbörjad.