Informator söker Supporttekniker till Riksdagsförvaltningen

Informator söker en serviceinriktad supporttekniker som ska arbeta i servicedesk på Riksdagsförvaltningen i Stockholm. Vi söker dig som är bra på att bemöta kunder och har goda IT-kunskaper.

Arbetsuppgifter

Du ska arbeta med support av IT-avdelningens tjänster till slutanvändare samt med ständiga förbättringar och kvalitetssäkring av de tjänster IT-avdelningen tillhandahåller. Supporten ges via telefon, e-post och personlig kontakt över disk. Som supporttekniker i första linjen verkar du för att samverka med verksamheten genom att agera SPOC, single point of contact.

Med din goda problemlösningsförmåga och höga grad av förståelse för användarnas behov medverkar du i och driver utvecklingen av teamets arbetsprocesser. Du är också delaktig i att ansvara för att introducera nya medarbetare/konsulter i deras arbetsuppgifter.

Du ska även kunna fördela arbetsuppgifter inom teamet och även driva operativa frågor.

I rollen som supporttekniker är du en representant för Riksdagsförvaltningen både internt och externt, och i det arbetet ser du till att våra värderingar efterlevs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  •  har erfarenhet av Support/Servicedesk-verksamhet inom it-teknik
  •  är ITIL certifierad eller motsvarande
  •  har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande tjänst
  •  obehindrat kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  •  har kännedom om klarspråk
  •  har erfarenhet av att koordinera arbetsuppgifter
  •  är kreativ och problemlösningsorienterad
  •  är strukturerad och stresstålig
  •  är flexibel och uppmärksam på kundens behov
  •  svenskt medborgarskap krävs då tjänsten är placerad i säkerhetsklass

Övrigt

I första hand söker vi dig som är egenföretagare men en anställning kan diskuteras.

Uppdraget gäller tillsvidare och tillträde efter överenskommelse.

Utöver vardagar ska du kunna arbeta kvällar och helger.

 

Ansökan med CV

Mejlas till KAM Marielouise Söderling på marielouise.soderling@informator.se 

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson

Marielouise Söderling, + 46 73-023 79 35

Om Informator

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 25 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning. Informator har toppmoderna träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö, levererar utbildning över hela landet och erbjuder även kursdeltagande via Internet.

Varumärket Informator står för kvalitet och är välkänt bland Sveriges high-tech-bolag likväl som av offentlig sektor. Visionen är att Informator ska vara det ledande IT-utbildningsföretaget i Sverige och den självklara partnern för IT-utbildningar för både företag och individer.

Informator är ett värderingsstyrt företag med ett aktivt arbete för att utveckla företagskulturen, ta samhällsansvar och förbättra vår kvalitet i alla led. Informator befinner sig i en expansiv fas och en spännande digital transformation som moderniserat företaget och leveransmetoderna.

För rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget och den förändringsresa som vi har påbörjat.