Informator växer och söker ytterligare en innesäljare

Sales Stockholm

Informator har över 20 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och vi finns för att utveckla Sveriges position som framstående IT-nation. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat .NET, SQL, Java, Projektledning, ITIL, Agile & Scrum mm. Informator finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Sundsvall.

Informator söker en erfaren innesäljare som ska sälja företagets kurs- & utbildningsutbud både till befintliga och nya kunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från jobb som säljare, företagssäljare, telefonsäljare eller innesäljare och gärna med IT-/teknisk bakgrund, eftersom det handlar om utbildningar inom IT-branschen. Företaget är i en expansiv och spännande fas och för rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget. 

Mer om tjänsten 

Som utbildningssäljare får du på ett långsiktigt och affärsmässigt sätt arbeta med att sälja in Informators utbildningar, kurser och certifieringar. Kontaktpersonerna hos kunderna är oftast IT-ansvariga, systemutvecklare, gruppchefer och avdelningschefer och kunderna är både ramavtalskunder, tidigare beställare och presumtiva kunder. Det krävs ett hårt och strukturerat arbete men i gengäld ger företaget dig alla förutsättningar för att lyckas och utveckla din talang som säljare. Du kommer att få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där leverans och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

Din profil

Vi tror att du har tidigare säljarerfarenhet och vill nu ta nästa steg som säljare. För att lyckas i jobbet krävs att du är allmänbildad, påläst, seriös, affärssmart och framförallt att du är på tårna och presterar på topp – varje dag.

Som person är du en riktig tävlingsmänniska som motiveras av tuffa mål. Du har en god förmåga att skapa relationer och sätter alltid kunden i fokus. Vidare tror vi att du är optimistisk, övertygande, flitig, samt bra på att planera din tid. 

Erfarenhet från IT-/Telekombranschen är meriterande.

Vi erbjuder:

• Kvalificerad och konsultativ tjänsteförsäljning
• Arbete i fina och öppna lokaler belägna centralt i Stockholm
• En utvecklande framtid inom bolaget

Grundläggande anställningsvillkor:

Omfattning: Heltid.
Lön: Fast lön + provision.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Informator Utbildning Svenska AB med Aoex Closers. Ansök genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarige - Caroline Flygar på Aoex Closers. 

Caroline.flygar@closersab.se
073 384 91 92

Aoex Closers

Aoex Closers delivers key candidates & business drivers to all roles that have some revenue driven function - Primarily within Sales & Business Development. The AOEX Closers employees all have successful backgrounds within Sales/ Business Development, and therefore know the key drivers for successful placements within revenue/ profit driven roles.

Aoex Closers measures factors like competence, attitude and personal motivation. Through sector specific tests and interviews they give you a complete picture of the people you want to recruit. Allowing you to right from the start focus on your employee's strengths and form a dynamic sales team.

info@aoex.se
www.aoex.se