Praktikant inom marknadsföring - Stockholm

Du kommer att arbeta med onlinemarknadsföring på ett av Sveriges största utbildningsföretag, beläget på Östermalm. Du kommer att arbeta i par med en anställd på företaget och tillsammans ska ni se till att öka försäljningen genom onlineaktiviteter. För rätt person finns goda möjligheter till anställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Google AdWords
  • Sökmotoroptimering
  • E-postutskick
  • Webbredaktion
  • Utbildningsreportage
  • Sociala media

Vi söker dig som

Vi söker dig som har grundläggande kunskaper inom SEO och AdWords samt är duktig på att skriva texter, är karriärhungrig och duktig på att samarbeta, samtidigt som du kan hantera- och drivs av att ta ansvar. Det är också viktigt att du är en skön, social och optimistisk person.

Har du öga för form och design eller har kunskaper inom webbutveckling är det ett plus.

Om företaget

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 25 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat programmering, agile, IT-infrastruktur och projektledning. Informator finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och levererar utbildning över hela landet.

Företaget är i en expansiv och spännande fas. För rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Informator är framgångsrika inom onlinemarknadsföring, och under hösten vill vi ta ytterligare ett kliv.

Plats: Östermalm, Garnisonen, Karlavägen 108
Period:
Efter överenskommelse
Övrigt: Lunch ingår

Är du intresserad?

Skicka ditt CV till julia.karlsson@informator.se och berätta varför du är intresserad.