Sales Representant - Göteborg

Kort om tjänsten

Vi söker en Sales Representant till vårt Göteborgskontor som ska arbeta med att vidareutveckla affärsrelationen och samarbetet med flera av Informators viktiga kunder. Vi söker en person som har utmärkt analysförmåga och hög affärsmässighet. God förståelse för teknik och i synnerhet IT är ett krav för att lyckas i tjänsten.

Om företaget

Informator har 25 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och erbjuder allt ifrån schemalagda utbildningar, online-utbildningar, företagsanpassade utbildningar till seminarier och remote-klassrum. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar i systemutveckling, infrastruktur, projektledning, ITIL och agile & scrum mm. Informator har utbildningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. (Läs mer om Informator)

Mer om tjänsten

I rollen som Sales Representant är ditt huvudsakliga uppdrag att vidareutveckla affärsrelationen och på bästa sätt identifiera och möta företags utbildningsbehov inom olika områden. Du arbetar både med telefonsamtal, e-post såväl som besök hos kunder i Göteborgsområdet.

Informator vidareutbildar ständigt sin personal, vilket kommer att vara till din hjälp inom din kundorientering, produktkunskap och kommunikation.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom IT eller Telecom och starkt intresse att stötta företags kompetensprocess. Som person är du affärsorienterad, driven, engagerad och har lätt för att skapa förtroendeingivande långsiktiga relationer med personer på olika befattningar/roller. Du trivs att arbeta strukturerat med fokuserad aktivitetsnivå för nå uppsatta mål. Vidare uppskattar du variationen mellan mycket utmanande, intensiva och professionella affärer, sociala events och aktiviteter såväl interna som externa. Du kommer få ett stimulerande och omväxlande jobb i ett välkänt företag med många trevliga kollegor.

Färdigheter och personliga egenskaper

  • Hög aktivitetsnivå och affärsmässighet
  • En positiv teamspelare som trivs med att dela med sig av framgångar
  • Eget tekniskt intresse och god kunskap inom IT/teknikområdet
  • God förmåga att göra kund-, behovs- och beslutsgruppsanalyser
  • En utpräglad affärsperson med drivkraft och ambition, som förstår vikten av ökat kundvärde
  • Konsultativ och förtroendeingivande
  • Erfarenhet och färdighet att arbeta gentemot stora organisationer
  • Erfarenhet av praktisk försäljning på olika nivå i kundens organisation

Anställningsform

Heltid 100%.
Lön: Marknadsmässig fast lön plus rörlig del i form av prestationsbaserad bonus

Ansökan

Skicka CV och ett meddelande till rekrytering@informator.se

Informator Göteborg - Våren 2016

Informator Göteborg - Våren 2016