Utbildningssäljare - Göteborg

Vill du arbeta för ett framgångsrikt utbildningsföretag? Vi växer och söker nu ytterligare en utbildningssäljare som ska sälja våra kurser och utbildningar mot olika spännande branscher och bolag.

I rollen som utbildningssäljare kommer du, med telefonen som främsta arbetsredskap, att arbeta med att sälja in Informators utbildningar, kurser och certifieringar. Du kommer ha kontakt med t. ex IT-ansvariga, gruppchefer, systemutvecklare eller IT-tekniker hos både nya och befintliga kunder. Du erbjuds ett utmanande arbete och företaget ger dig alla förutsättningar att lyckas och utveckla din förmåga som säljare.

Egenskaper: 
För att lyckas som säljare hos oss tror vi att du är organiserad, driven och målmedveten. Du har ett utpräglat affärssinne och motiveras av att göra goda affärer som bygger på långsiktiga och goda kundrelationer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat. Vi har en säljkultur med högt tempo där bra prestationer premieras. Du kommer få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där framgång och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

Vi erbjuder:

  • Möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor.
  • Hög arbetsglädje i ett målfokuserad, ambitiöst och härligt säljteam.
  • Möjlighet att jobba med stora varumärken i kundportföljen.
  • En konkurrenskraftig fast lön samt provision med goda förtjänstmöjligheter.

Din bakgrund:

  • Minst gymnasiekompetens
  • Minst ett års erfarenhet av tjänsteförsäljning över telefon
  • Erfarenhet av nykundsbearbetning
  • Erfarenhet från IT-branschen, eller intresse av IT, är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående och med placering på Drakegatan i Göteborg. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpande så ansök redan nu!

För att söka tjänsten, mejla CV och personligt brev till:
Team Leader Sales
Sandra Mardan
sandra.mardan@informator.se
+46 31 313 94 22

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 27 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar inom bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning till företag som Ericsson, Atlas Copco, H&M och Capgemini. Informator finns i Stockholm och Göteborg men levererar utbildning över hela landet.