Utbildningssäljare / innesäljare

(Stockholm)

Kort om tjänsten
Vi söker en erfaren innesäljare som ska sälja Informators kurs- & utbildningsutbud både till befintliga och nya kunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från jobb som säljare, företagssäljare, telefonsäljare eller innesäljare och gärna har någon IT / teknik bakgrund då det är IT-relaterade utbildningar som vi erbjuder.

Om företaget
Informator har 20 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och erbjuder allt ifrån schemalagda utbildningar, online-utbildningar, företagsanpassade utbildningar till seminarier och remote-klassrum. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar ibland annat systemutveckling, infrastruktur, projektledning, ITIL och agile & scrum. Informator har utbildningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten
Som utbildningssäljare arbetar du med att sälja in Informators utbildningar, kurser och certifieringar via i första hand telefon, men besök hos kunder förekommer också. Kontaktpersonerna hos kunderna är oftast IT ansvariga, systemutvecklare, gruppchefer och avdelningschefer och kunderna är både ramavtalskunder, återkommande beställare och presumtiva kunder. Det krävs ett hårt och strukturerat arbete men i gengäld ger företaget dig alla förutsättningar för att lyckas och utveckla din talang som säljare. Du kommer att få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där leverans och att ha roligt på jobbet värdesätts högt. Tjänsten är placerad i Informators lokaler centralt på Östermalm i Stockholm.

Din profil
Vi ser att du har tidigare säljerfarenhet och vill nu ta nästa steg som säljare. För att lyckas i jobbet måste du ha egen drivkraft, en stark ambition att uppnå mål. Har du även tidigare erfarenhet från IT/Telecombranschen och god förståelse inom teknikkunskap/system är det meriterande. Företaget är i en spännande fas och för rätt person finns det utvecklings- och utbildningsmöjligheter inom bolaget.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV på Dreamworks hemsida www.dreamwork.se. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 21 augusti och intervjuer sker löpande Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Matilda Jönsson på Dreamwork, matilda.jonsson@dreamwork.com


Om Dreamwork
Dreamwork har sedan 2006 etablerat sig som en förnyare inom personallösningar där vi arbetar utifrån en vision att leverera de bästa lösningarna på våra kunders utmaningar.
Våra rekryteringskonsulter är seniora med lång erfarenhet av rekryteringsbranschen och med operativa chefsbakgrunder från många andra branscher. Dreamwork arbetar med Rekrytering - Chef att Hyra - Bemanning - Omställning/Coaching.  

Anställningstyp

Tillsvidareanställning , Heltid
Antal lediga tjänster: 1
 

Detaljer

Företag: Informator AB 
Ansvar: Telefonförsäljning
 

Kontakt

Matilda Jönsson
matilda.jonsson@dreamwork.com
08-446 47 12