Arbeta med Sveriges hetaste techbolag!

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 27 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar inom bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning till företag som Ericsson, Spotify och Tobii. Informator finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men levererar utbildning över hela landet.

Tack vare sina framgångar kommer nu Informator att rekrytera utbildningssäljare som ska sälja företagets kurs- & utbildningsutbud både till befintliga och nya kunder. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från jobb som säljare, företagssäljare, telefonsäljare eller innesäljare. Du får gärna ha IT-/teknisk bakgrund eftersom det handlar om utbildningar inom IT-branschen. Företaget är i en expansiv och spännande fas och för rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Mer om tjänsten

Som utbildningssäljare får du på ett långsiktigt och affärsmässigt sätt arbeta med att sälja in Informators utbildningar, kurser och certifieringar. Du kommer ha kontakt med t. ex IT-ansvariga, gruppchefer, systemutvecklare eller IT-tekniker hos ramavtalskunder, tidigare beställare och presumtiva kunder. Du erbjuds ett utmanande och strukturerat arbete och företaget ger dig alla förutsättningar att lyckas och utveckla din förmåga som säljare. Du kommer få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där framgång och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

Din profil

Vi tror att du har tidigare säljarerfarenhet och vill nu ta nästa steg som säljare. För att lyckas i jobbet krävs att du är allmänbildad, påläst, seriös, affärssmart och framförallt att du är på tårna och presterar på topp. Som person är du en riktig tävlingsmänniska som motiveras av tuffa mål. Du har en god förmåga att skapa relationer och sätter alltid kunden i fokus. Vidare tror vi att du är optimistisk, övertygande, samt bra på att planera din tid.  Erfarenhet från IT-/Telekombranschen är meriterande.

Vi erbjuder

* Kvalificerad och konsultativ tjänsteförsäljning
* Arbete i fina och öppna lokaler belägna centralt i Stockholm
* En utvecklande framtid inom bolaget

Grundläggande anställningsvillkor

Omfattning: Heltid.
Lön: Fast lön + provision.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till

Pontus Luthin
pontus.luthin@worko.com