Utbildningssäljare – Stockholm

Vill du arbeta för ett framgångsrikt kompetensutvecklingsföretag? Vi växer och söker nu ytterligare en utbildningssäljare som ska sälja företagets IT kurs- & utbildningsutbud inom olika spännande företagssegment-

I rollen som utbildningssäljare kommer du att arbeta med att sälja in Informators utbildningar, kurser och certifieringar, via telefon. Du kommer ha kontakt med t. ex IT-ansvariga, gruppchefer, systemutvecklare eller IT-tekniker hos både nya och befintliga kunder. Du erbjuds ett utmanande och strukturerat arbete och företaget ger dig alla förutsättningar att lyckas och utveckla din förmåga som säljare.

Egenskaper: 

För att lyckas som säljare hos oss tror vi att du är tävlingsinriktad och målmedveten. Du har ett utpräglat affärssinne och motiveras av att göra goda affärer som bygger på långsiktiga och goda kundrelationer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigt och drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat. Vi har en säljkultur med högt tempo där bra prestationer premieras. Du kommer få kontinuerlig uppföljning, utbildning och coachning och blir en del av en miljö där framgång och att ha roligt på jobbet värdesätts högt.

Din bakgrund:

  • Erfarenhet av tjänste-, lösning eller komplex försäljning.
  • Vana av att använda telefonen som verktyg i ditt dagliga arbete.
  • Erfarenhet av att driva nykundsbearbetning och har med framgång byggt din egen kundportfölj.
  • Erfarenhet från IT-/Telekombranschen är meriterande.

Vi erbjuder:

  • Möjlighet att utvecklas som säljare tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor.
  • Hög arbetsglädje i ett målfokuserad, ambitiöst säljteam.
  • Möjlighet att jobba med stora varumärken i kundportföljen.
  • En konkurrenskraftig fast lön och provision med goda förtjänstmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående och med placering i centrala Stockholm. Vi tillämpar provanställning. Rekrytering sker löpandes så ansök redan nu!

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare Madeleine Lindbergh på tel: +46 (0) 8 587 116 86.  Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök genom Performiq.

Informator har utbildat IT-branschen och utvecklat Sveriges position som framstående IT-nation i 27 år. Företaget tillhandahåller utbildningar och certifieringar inom bland annat programmering, agila metoder, IT-infrastruktur och projektledning till företag som Ericsson, Spotify och Tobii. Informator finns i Stockholm, Göteborg och Malmö men levererar utbildning över hela landet.