Vi söker receptionist/customer experience

Customer Experience Stockholm

Informator har över 20 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och vi finns för att utveckla Sveriges position som framstående IT-nation. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar ibland annat .NET, SQL, Java, Projektledning, Agile & Scrum mm. Informators kurscenter finns i Stockholm och Göteborg.

Informator söker en person med utstrålning och servicekänsla i världsklass till företagets kurscenter i Stockholm. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av liknande arbete i minst ett år samt har god kommunikativ förmåga. Företaget är i en expansiv och spännande fas och för rätt person finns goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Mer om tjänsten
Du kommer ansvara för iordningställande av vårt kurscentercafé och våra kurslokaler samt hantera inköp till denna del av företaget. Registrering av kursdeltagare och de som besöker vårt center. En del administrativa uppgifter ingår i tjänsten t ex kursmaterialhantering, fakturahantering, övriga inköp och stöd till övriga avdelningar. Enklare IT-support till våra lärare inför kurs.

Din profil
Vi ser gärna att du är noggrann och har öga för det lilla extra. Du bör ha en god förmåga att strukturera, prioritera samt vara kreativ när så krävs. Vi är i behov av en person som triggas under stressade perioder och som kan fortsätta hålla leveranser i toppklass även då. Du bör ha en utpräglad social kompetens med en positiv energi som smittar.

Meriterande
IT-intresse

Vi erbjuder
Ett variationsrikt arbete med möjlighet till kreativt och stort ansvar
Arbete i fina och öppna lokaler på Östermalm i Stockholm
Stora utvecklingsmöjligheter för rätt person


Grundläggande anställningsvillkor:
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön
Tillträde: Snarast

Ansökan
Ansök genom att maila ditt CV och personliga brev till pelle.borjesson@informator.se vänligen ange ”ansökan” i ämnesraden.

Testning kommer vara en del av rekryteringsprocessen men kommer inte att gälla alla sökande.