Vikariat som teamledande administratör på Informators kurscenter i Stockholm

Vi söker en ansvarsfull administratör för Informators kurscenter i Stockholm för ett vikariat på minst 12 månader. Arbetet innebär att ansvara för administration samt samordning av kursmaterial och utbildningslokaler i Stockholm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Informator

Informator har över 25 års erfarenhet av att utbilda inom IT-branschen och erbjuder allt ifrån schemalagda utbildningar, online-utbildningar, företagsanpassade utbildningar till seminarier och remote-klassrum. Informator tillhandahåller utbildningar och certifieringar i bland annat systemutveckling, infrastruktur, projektledning, ITIL, agile och Scrum. Informator har utbildningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten

Vi söker en person som har erfarenhet av arbete som kurskoordinator, kontorsansvarig, assistent eller administratör med ledaregenskaper - gärna med ett teknikintresse eftersom det handlar om utbildningar inom IT-branschen.

Som administratör, med en teamledares förmåga att stötta och företräda ditt team på tre personer, har man en nyckelroll i företaget som ansvarig för den operativa driften av Informators kurscenter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är en administrativ tjänst där du bl.a. hanterar vår lärplattform Informator Training Cloud, ansvarar för att kursmaterial finns på plats och att kurskallelser går ut till deltagarna.

Vidare kräver tjänsten att du är van att jobba i olika system samt talar och skriver svenska flytande och att du har goda kunskaper i engelska. I tjänsten ingår att fortsätta driva påbörjat arbete med att få gruppens service och kvalitet att excellera och höja kundens upplevelse av Informator. Vikariatet ska tillsättas innan sommaren och påbörjas 8 augusti eller så kort tid därefter som möjligt.

Informator är i en spännande fas och för rätt person finns det goda möjligheter till vidareutbildning inom bolaget.

Din profil

Vi söker dig som både har stark servicekänsla och lätt för att kommunicera med andra. Du är en god organisatör och har ett varmt och professionellt bemötande gentemot deltagare som kollegor samt en förmåga att skapa trivsel. Som person är du positiv, ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är flexibel och trivs med att ge service, både externt och internt. Vidare har du ett proaktivt arbetssätt och förmåga att se vad som behöver göras och får det gjort.

Minst gymnasieutbildning krävs och erfarenhet från ett självständigt och ansvarsfullt arbete med varierande arbetsuppgifter – inom administration, service och någon form av ledarskapserfarenhet.

Ansökan med CV

Mailas till Yenny Grambo. Yenny.grambo@informator.se

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontaktperson

Yenny Grambo, 08-587 116 43