Stockholms kurscenter

Välkommen till våra fräscha kurslokaler på Karlavägen 108 i Stockholm!

Kurscentrat ligger lugnt beläget men ändå centralt i Stockholm. Lättillgängligheten med buss eller t-bana gör att du som övernattar i stan inte bara har nära till oss, utan även till Stockholms variationsrikedom av restauranger och nöjen. Även till gröna och trevliga områden som Gärdet och Kungliga Djurgården.

Karlaplan

Datasalar

Våra datasalar är ständigt uppdaterade med den senaste tekniken för att kunna erbjuda våra kursdeltagare kurser i toppklass. Datasalarna är alltid utrustade med dubbla skärmar. Våra remotesalar inbjuder deltagare i Göteborg, Malmö och egentligen vart som helst att delta på utvalda kurser.

Datasal

"Mjuka" salar
Våra kurslokaler för agila metoder, projektledning och ledarskap hålls i ljusa och öppna lokaler med stora whiteboards och mycket väggutrymme för alla er projekt under kursen.

Mat och fika

Lunchrestaurang
Våra kursdeltagare äter lunch på vår populära lunchrestaurang med 1 minuts gångavstånd från våra kurslokaler. Här serveras en säsongsbetonad lunchbuffé där tyngdpunkten ligger på kreativa grönsaksrätter, men en variant av kött, fisk och fågel är alltid en del av buffén. Varje morgon pratar restaurangen med bönder och andra matproducenter, de flesta belägna inom en tio mils radie från Stockholm, för att planera dagens meny. Råvaror som inte köps in odlas i restaurangens eget orangeri som ligger på Garnisonens tak.

Vår kursrestaurang

Läs mer om restaurangen >

Caféet där vi serverar fika är rymligt och inbjudande. I vårt generösa café erbjuds lite utöver det vanliga. Med vårt samarbete med K-märkt serveras på morgonen frukostbröd av surdeg med olika pålägg. På eftermiddagsfikat bjuder vi på smoothie och ett fantastiskt fruktfat. Varje fredag har vi bakelser från K-märkts patisserie. Givetvis finns kaffe, dricka och frukt att tillgå under hela dagen.

Hitta till Stockholms kurscenter >