GO! - Garanterad kursstart


När du bokar in dig på en kurs som har en GO!-ikon efter kursdatumet kan du räkna med att kursen går av stapeln på utsatt tid. 

GO! - Garanterad kursstart

Att gå på utbildning kräver ofta planering, särskilt om du behöver resa, därför strävar vi hårt efter att sätta "GO!" på fler tillfällen. Kursen kommer aldrig ställas in på grund av för få bokade deltagare. Informator förbehåller sig dock rätten att förkorta, förlänga, senare- och/eller tidigarelägga planerade kurser vid exempelvis, men ej uteslutande vid, kursstarter som påverkas av omständigheter som ligger utanför Informators kontroll.

Klicka på Plus- ikonerna nedan för att se kursdatum med startgaranti.

Vecka 36

ITIL® 4 Foundation


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1902 Datum: 3 sep, 8 okt, 5 nov, 3 dec
Läs mer och boka >

Excel - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 26 aug, 5 sep, 10 okt, 7 nov - Fler...
Läs mer och boka >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Testautomatisering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1844 Datum: 2 sep, 28 nov
Läs mer och boka >

Kursen Testautomatisering består av två dagar och bygger på såväl teori och exempel dag 1 såväl som praktiska övningar som behandlar exempellösning med C# dag 2. 

Denna utbildning ger dig insikter och idéer inom framtagning av automatiserad testmiljö och testramverk, och passar dig som är applikationsutvecklare eller testare med erfarenhet av utveckling. Undervisningen är på svenska eller engelska. Kursmaterialet finns dock bara på engelska.

Läs mer
Läs mer och boka >
2 september R GO!
2 september GO!
2 september R GO!

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se