HemSök efter kurserModerskeppet M365 eLearning abonnemang

Moderskeppet M365 eLearning abonnemang

Lär dig M365 i Moderskeppets pedagogiska onlinekurser, guider och mallar. Skapa presentationer, rapporter och budgetark

Betalas ett år i förskott. Efter medlemsåret får du erbjudande om förnyelse.


Utbildningsformer
Online

Längd

Pris
2495 kr

Ett urval av kurser från Moderskeppet 365

MICROSOFT 365 FRÅN BÖRJAN

Lär dig välja och använda rätt program i Microsoft 365
Har du svårt att välja rätt program för rätt uppgift i Microsoft 365? Känner du att det är svårt att få grepp om vilka appar som är till för vad och var dina dokument sparas egentligen. Det är inte alltid så lätt men efter den här kursen kommer du att ha full koll.

WORD FRÅN BÖRJAN Komplettera dina kunskaper med en kurs i Word

Är du också självlärd i Word? Bra jobbat! Men, kanske behöver du en kurs i Word som kompletterar det du lärt dig själv. Word kommer med mängder av funktioner som du kanske inte ens vet att du behöver än.

SKRIV BOKMANUS MED WORD
Använd Word till att skriva ditt nästa bokmanus

Word är faktiskt helt perfekt för att använda till riktigt långa dokument som exempelvis bokmanus. Genom att använda formatmallar och rätt fält i sidhuvud och sidnummer kommer du att kunna navigera runt i ditt dokument hur enkelt som helst.

PIVOTTABELLER I EXCEL

Lär dig skapa smarta pivottabeller i Excel

Med hjälp av pivottabeller i Excel kan du snabbt och enkelt skapa snygga rapporter helt utan att använda avancerade formler och funktioner. Med några enkla klick kan du sammanställa flera tusen rader och spara massor av tid.

FORMELVERKTYGET I EXCEL

Upptäck kraften med formler i Excel

Arbetar du med formler i Excel, men har ännu inte riktigt upptäckt kraften med Excels funktioner? Du kanske inte riktigt får till formlerna och uträkningarna som du vill. Med kunskaper om inbyggda formler och funktioner finns det värdefull tid och energi att spara. Dessutom blir arbetet betydligt roligare! IT-utbildaren Peter Zier lär dig smarta knep i Excel och ger dig en handfull värdefulla funktioner som du praktiskt kan testa direkt.

ANIMERINGAR I POWERPOINT

Skapa presentationer som engagerar med snygga animeringar

Att skapa presentationer som engagerar är en konst. I denna kurs lär Emma dig att skapa stilfulla animeringar och skapa presentationer som är lätt att bläddra i. Allt från snygga övergångar till att animera diagram och skapa startsidor för presentationer.

MALLAR I POWERPOINT

Lär dig skapa en egen mall i PowerPoint

Sluta återanvänd gamla presentationer för att det inte finns någon bra mall i PowerPoint som passar dina behov. Skapa och anpassa din egen mall istället och lär dig hur du anpassar en mall så de passar just dina önskemål med allt från färger och teckensnitt från företagets grafiska profil till hur du delar din mall med dina kollegor.

ONENOTE FRÅN BÖRJAN

SAMLA OCH ORGANISERA ALLA DINA ANTECKNINGAR

Letar du ett verktyg för att samla dina anteckningar, listor och to-dos? Då kan du sluta leta nu. Med Microsoft OneNote kan du skapa och organisera alla dina anteckningar på ett och samma ställe.

VIDEOMÖTEN MED MICROSOFT TEAMS

Kom igång och arrangera videomöten i Teams

Känns det svårt att planera och hålla videomöten i Teams? Då är det här kursen för dig. Moderskeppets Anna Holmberg lär dig hur du snabbt kommer igång med det mindre mötet. Det du har med dina kollegor.

SKAPA FORMULÄR MED FORMS

Fixa proffsiga formulär snabbt och enkelt med Microsoft Forms

Vill du att det ska gå snabbt att skapa snygga funktionella formulär som du dessutom kan återanvända och dela med kollegor? Då är Microsoft Forms något för dig!

PROJEKTPLANERING MED PLANNER

Få koll på ditt arbete med Microsoft Planner

Är ditt skrivbord fyllt med post it-lappar som gör dig mer stressad än produktiv? Då är det dags att slänga lapparna och börja använda Microsoft Planner istället. Ordning och reda-freaket Angelica Bengtsson hjälper dig att komma igång.

 

OUTLOOK FRÅN BÖRJAN

Skapa struktur i ditt arbetet med Outlook

Har du också arbetsdagar då du känner att hela dagen försvann men du undrar vad du egentligen åstadkom förutom att svara på mejl och sitta i möten? Lugn, det finns en lösning. I denna kurs lär Angelica dig hitta balans mellan att få saker gjort och ändå vara tillgänglig för andra. Ta kontroll över din tid med Outlook i arbetet.

 

ONEDRIVE FRÅN BÖRJAN

Samla alla dina filer online

Blir din dator snabbt full eller tycker du det är krångligt att samarbeta med kollegor som inte är där du är? Då ska du börja arbeta i OneDrive. Angelica Bengtsson hjälper dig att komma igång.

KLASSANTECKNINGSBOK MED ONENOTE

Din digitala lärarpärm

Trött på att bära omkring på pärmar till lektionerna och arbeta i olika digitala system?
Med OneNotes tillägg klassanteckningsboken kan du i ett och samma system planera och organisera lektionsinnehåll.

LYCKAS TÄNKA KREATIVT

Slå på kreativiteten - börja med en kurs i hur

Med rätt kunskap och träning kan du slå på din kreativitet precis när du vill - så varför inte börja med en kurs i hur du ökar din kreativitet? Du behöver inte vänta på en snilleblixt, du kan i stället aktivt jobba fram en kreativ tanke. Är du redo? Inte? Bra, då kör vi!