Adobe & Grafisk design - utbildning


Här hittar du Grafisk design utbildning i alla de program du behöver kunna för att arbeta med grafisk design och produktion inom såväl webb, video samt tryck.

Hos Informator hittar du kurser som handlar om de program som används för Grafisk Design och CG (Computer Graphics). De flesta av dessa kommer ifrån Adobe. Photoshop och Illustrator är marknadsledande för pixel- respektive vektor-grafik ända sedan de introducerades på 90-talet. 

InDesign är idag helt dominant vad gäller trycksaker, men programmet börjar sudda ut gränsen förvad som är möjligt och det kan också skapa E-böcker och annat för elektronisk konsumtion.

För videoproduktion är Premiere och After Effects två säkra kort. Bland Adobes övriga program med stora marknadsandelar måste man nämna Acrobat, Lightroom, Animate, Dreamweaver mfl.

När du går en Grafisk design utbildning lär du dig att arbeta effektivt med programmen så att du kan väcka din kreativitet. Vi använder i första hand senaste versionen av Creative Cloud men kan även hålla undervisning i tidigare versioner. 

De flesta av våra kurser hålls som öppna, schemalagda utbildningar i Stockholm. Man kan även gå kurs Remote. Kontakta våra säljare om ni önskar företagsintern, anpassad utbildning. Denna kan hållas i hela Sverige.

Kurser inom Adobe & Grafik

Photoshop Kurs - Grund


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: Media16 Datum: 13 sep, 15 nov
Läs mer och boka >

Välkommen på en 2-dagars kurs som lär dig grunderna i Adobe Photoshop. Kursen hålls i Stockholm eller Remote och kan dessutom företagsanpassas för grupper överallt.

Läs mer

InDesign Kurs - Grund


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: Media20 Datum: 27 sep, 29 nov
Läs mer och boka >

Lär dig Adobe InDesign på denna 2-dagars kurs. Kursen hålls i Stockholm eller Remote och kan dessutom företagsanpassas för grupper överallt.

Läs mer

Illustrator Kurs - Grund


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: Media31 Datum: 11 okt, 13 dec
Läs mer och boka >

Lär dig grunderna i Illustrator på denna 2-dagars kurs. Kursen hålls i Stockholm eller Remote och kan dessutom företagsanpassas för grupper överallt.

Läs mer

Acrobat Kurs - Grund


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: Media12 Datum: 18 okt, 17 dec
Läs mer och boka >

Denna kurs lär dig grunderna i Adobe Acrobat och PDF-hantering under 2 kursdagar. Kursen hålls i Stockholm och kan företagsanpassas för grupper runt om i Sverige.

Läs mer
Läs mer och boka >
Du får lära dig: Vi kommer att gå igenom hela grundprincipen för hur After Effects fungerar, så att du får en bred och god förståelse för programmet; dess funktioner och verktyg m.m. After Effects jobbar i lager precis som "lillebror" Photoshop, så vi kommer även att besöka Photoshop och importera olika bildcollage därifrån.... Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se