Agila Verktyg

Fredrik WendtDet finns nuförtiden en uppsjö verktyg som implementerat det agila tänket. Här har vi samlat några som våra IT-kursledare jobbar mer med.

Våra kurser hålls som öppna, schemalagda kurser i Informators lokaler i Stockholm och Göteborg och kan levereras i hela landet som företagsanpassade utbildningar.

 

Kurser inom Agila Verktyg

Läs mer och boka >
28 februari GO!, 14 maj
28 februari, 14 maj

Att leda och utveckla dina processer med ritandet som verktyg.

Denna kurs lär dig förstärka ditt sätt att använda agila metoder genom att rita när du talar och förtydliga det som händer under mötet. Du fångar upp olika idéer och åsikter, skapar bilder för diskussion och överenskommelser i ditt team.

Läs mer

Design Sprint


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1852 Datum: 19 mar
Läs mer och boka >
19 mars
19 mars

Design Sprint är en 5 dagars process för att besvara att testa ett problem/ide. Fördelen med metoden är att hela teamet under dessa 5 dagar fokuserar på att hitta lösningar och att visualisera dessa i prototyper (High-fi), för att sedan testa av med kunder/användare.

Läs mer
Läs mer och boka >
20 april
20 april

Att kommunicera visuellt i bildform under möten/workshops skapar ett större engagemang och förståelse i teamet.

I denna utbildning tar vi dig från tråkiga Powerpoints till att omsätta samtal i bilder! Empathy mapping är det nya sättet att lära förstå sin kund på ett djupare plan och därmed nå fram bättre. Metoden används redan i agilt ledarskap och belyser vad kunden tänker och känner, ser och hör, säger och gör, fruktar och vinner.

Läs mer
Läs mer och boka >
22 april
22 april

I kursen går vi igenom verktyget Git, sätter det i sitt sammanhang och gör praktiska övningar för att få en förståelse för hur verktyget används för versionshantering.

Läs mer
Läs mer och boka >
15 april
15 april

This 2-day course provides Project Managers, Scrum masters and Team leads the essential skills required to effectively manage a software development project using Microsoft Visual Studio Team Foundation Server or Visual Studio Team Services. This course focuses on Agile methodologies and includes discussions and content focused on both Scrum and Kanban practises.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se