Agilt ledarskap - Kurs och utbildning

Agilt ledarskapNär medarbetare och arbetsgrupper blir mer agila förändras ledarens roll. Du förväntas arbeta mer med att undanröja hinder och förtydliga mål och vision för dina anställda istället för att leda och fördela arbetet.

Att ha chefer som leder med ett agilt förhållningssätt är avgörande i organisationer som strävar efter lättrörlighet, fokus på kundvärde, kommunikation, förändring och teamarbete, se därför till att utbilda dig inom Agilt ledarskap.

Informators kurser inom agilt ledarskap och agila metoder hålls som öppna, schemalagda utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och kan hållas i hela Sverige som företagsanpassad utbildning.

Kurser inom Agilt ledarskap

Management 3.0 - Agilt ledarskap


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1426 Datum: 13 mar, 19 apr, 7 jun
Läs mer och boka >
13 mars GO!, 19 april, 7 juni
13 mars GO!, 19 april, 7 juni

Kursen Management 3.0 riktar sig till chefer, ledare, projektledare, ScrumMasters, Product Owners och andra, som vill vara med och utveckla det agila arbetssättet. Alla som vill lära sig mer om hur ledarskapet kan bedrivas i agila organisationer för att få ut max från de agila teamen.

Läs mer
Läs mer och boka >
26 april, 14 juni
26 april, 14 juni

Agile Portfolio Management är kursen som ger dig verktyg för att leda och fatta beslut inom strategi, affärsmodell och produktportfölj, och sedan omsätta detta i effektiv exekvering genom agil utveckling i stor skala.

Läs mer
Läs mer och boka >
28 maj
28 maj
Läs mer och boka >
5 april, 7 juni

Genom programmet ”Lean affärsutveckling” får du arbeta agilt med att utveckla affärsidén och affärsmodellen för ditt företag.

Du får lära dig hur du kan involvera dina kunder för att förbättra dina lösningar och erbjudanden. Du får även arbeta med hur du styr mål och uppgifter i ditt projekt. Syftet är helt enkelt att hjälpa dig som entreprenör att få ut dina idéer på marknaden så snabbt och hållbart som möjligt.

Läs mer

Agile för HR - Optimized


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1724 Datum: 28 mar, 23 maj
Läs mer och boka >
28 mars, 23 maj
28 mars, 23 maj

Fler och fler organisationer ser nu värdet i att applicera det agila tankesättet även inom HR, både i det interna arbetet men kanske framför allt i hur en HR-avdelning bidrar till att stötta en organisations lättrörlighet.

Agil HR Optimized är en sammanslagning av våra ordinarie schemalagda kurser Agil HR (2 dagar) samt Agil HR workout (1 dag). Den optimerade kursen består av 1 dag i klassrum + onlinemöten och film före och efter klassrumsdagen. När traditionella processer fokuserar på styrning och kontroll är en agil HR-funktion roll snarare att skapa värde och stötta unika behov.  

Läs mer

Agil HR


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M310 Datum: 19 mar, 14 maj
Läs mer och boka >
19 mars, 14 maj
19 mars, 14 maj

Agil HR Workout


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M326 Datum: 28 mar, 23 maj
Läs mer och boka >
28 mars, 23 maj
28 mars, 23 maj

Skapa framgångsrika Agila team


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M909 Datum: 19 mar, 19 apr, 4 jun
Läs mer och boka >
19 mars, 19 april, 4 juni
19 april, 4 juni

DevOps for Management


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1715 Datum: 27 apr, 20 jun
Läs mer och boka >
27 april, 20 juni
27 april, 20 juni
Läs mer och boka >
5 april, 24 maj, 2 juli
5 april, 24 maj, 2 juli

SAFe är det ledande ramverket för att skala agil utveckling från team till program- och portföljnivå,  Scaled Agile Framework. Att ha agila utvecklingsteam är bra men det räcker inte, hur ska vi lyckas skala upp agil utveckling från teamnivå till program- och portföljnivå?

I denna 2-dagarsutbildning får du lära dig att leda agil utveckling i stor skala med hjälp av SAFe. Du kommer att förstå ramverkets principer och arbetssätt för agila team, agila program, agil portföljhantering och agil arkitektur.

Läs mer

Lean-Agil Budgetering

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1851 Kursen genomförs på förfrågan

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Ola Berg & Pia Maria Thorén om Agilt Ledarskap