Utbildningsvägar Agile

Oavsett om du arbetar med utveckling av mjukvara, coachar ett utvecklarteam eller om du leder en större organisation där en agil kultur råder/önskas råda så behöver du ett grundläggande fundament i agilt och lean:t tänkande. Dessa kurser ger en god grundförståelse, överblick och inspiration samt möjlighet att se nästa steg i din agila utveckling.

När du känner dig väl förtrogen med innebörden av agilt och lean:t tänkande är det dags att ta till dig metoderna mer handfast.

Dessa kurser passar dig som vill ta dig vidare från ”att tänka och förstå” till ”att göra”.

Dessa kurser passar dig som vet vad du behöver för att specialisera dig och bli bättre i din profession. Dessa kurser är mer rollfokuserade än introduktion och metoder.

Dessa kurser är för ledare i en agil organisation, eller för ledare som vill göra sin organisation mer agil.

För dig som arbetat ett tag med agila metoder och verkligen vill vässa dina kunskaper och ta till dig den där lilla edgen som gör den stora skillnaden så har vi kurserna som stöttar hela vägen!

Det finns nuförtiden en uppsjö verktyg som implementerat det agila tänket och här har vi samlat några som våra IT-kursledare jobbar mer med.

Ungefär hälften av Informators leveranser inom Agila metoder genomförs ute hos våra kunder när flera grupper tillsammans går igenom de agila processerna på olika nivåer.

Läs mer om möjligheter och utmaningar som vi märkt att våra kunder ställs inför.