Cert Coaching Pack

Informator - Cert Coaching Pack - Vi hjälper dig på vägen mot Certifiering!Ni är en grupp som siktar mot certifiering inom tex. Microsoftteknologier som .NET, Windows Server, SharePoint eller varför inte något annat från vårt stora kursregister. Informator har lång erfarenhet av nöjda kunder med väl genomförda och godkända certifieringar och en mängd möjligheter att hjälpa er på vägen.

Företagsanpassad kurs med Certcoaching

Om ni är en grupp som arbetar med liknande tekniker och siktar mot certifiering tex. inför partnerskap med Microsoft, så är antagligen någon av våra Officiella Microsoftkurser den rätta vägen. När vi tillsammans med er går igenom vilket fokus ni har, vilket tidsutrymme som finns med mera anpassar vi en lösning som passar just er.

Som exempel kan vi genomföra kursen både i våra lokaler såväl som hos er. Informator jobbar med de senaste teknikerna från Microsoft och för många av dessa kurser finns möjlighet att köpa Labs Online tillsammans med kursmaterialet. Labs Online innebär att ni arbetar/labbar direkt mot Microsofts server. Under en period av två veckor från kursstart har ni tillgång till hela labbmiljön.

Detta innebär att vi kan dela upp kursen som en startdag där kursledaren går igenom fokusområden inför certifieringen, deltagarna kan på egen tid arbeta med kurs och labbar fram till nästa kursdag då det finns utrymme för frågor och kompletteringar. Avslutande kursdag fokuserar helt på de mest förekommande områdena inför certifieringen och som avslutning genomför ni testen samma dag i något av våra kurscenter.

Vår erfarenhet visar att majoriteten av deltagarna i våra företagsanpassade Cert Camps har högre hit-rate på avklarade cert än den genomsnittlige certdeltagaren.

Rent-A-Coach/Train-The-Trainer

- Endagsalternativet för det mindre företaget
Ni väljer en kurs och beställer material samt Certifierings-Vouchers till samtliga deltagare. Under en intensivdag går vår expertlärare tillsammans med er igenom kursmaterialet i era lokaler. Högt tempo och mycket teoretisk stöttning på vägen! Även i detta paket rekommenderar vi att ni väljer Labs-Online för att optimera studietiden fram tills ni genomför era certifieringar.

Fler alternativ

Klassrumsutbildning, E-Learning, Blended Learning, Självstudier med mera med mera... alternativen är många och olika vägar passar olika personer. Under mer än 10 år har Informator arbetat med kompetenshöjande insatser på en uppsjö av vägar. Alla kunder är olika med olika förutsättningar och behov. Kontakta oss för att hitta den bästa lösningen för just er!

Microsoft Software Assurance Training Vouchers

PS: Siktar ni på Microsoftcert påminner vi gärna om att ni självklart har möjlighet att använda era Software Assurance Training Vouchers som ni kan ha tillgång till via era licensavtal. Är ni osäkra hjälper vi gärna till att stämma av hur många kursdagar ni har via avtal!