Erbjudanden

På den här sidan samlar vi Informators erbjudanden. Vad sägs om att sänka utbildningskostnaden samtidigt som ni får ut fler kursdagar? Fria utbildningsdagar via licensavtal? Eller kanske ett extra tillbehör att labba vidare på efter avslutad kurs?

REA!! - SOMMARERBJUDANDE!


Sänk utbildningskostnaderna genom att investera i ett Informator Training Card. Kortet är laddat med ett visst antal utbildningsdagar som kan nyttjas 1 år framåt, från och med första kursdagen.

Har ni SA Vouchers liggande? Betala med dem innan det är för sent. Du kan lösa in SA vouchers som del- eller helbetalning av en mängd olika kurstitlar i vårt utbud.

När du bokar en kurs via Informator hos vår partner LabCenter kan du välja ett premietillbehör till din anmälan. Det kan vara en dator, läsplatta, telefon, reducerat pris eller kostnadsfritt hotell.

Informator erbjuder garanterad start på en mängd schemalagda kurser. Vi strävar hårt efter att sätta startgaranti på så många kurser vi kan eftersom vi vet att det är viktigt för våra kunder att utbildningarna blir av.