Kurs & utbildning inom SharePoint

Microsoft SharepointOavsett om du arbetar med en lokal installation eller direkt i molnet så är SharePoint det bästa sättet att arbeta tillsammans. En förenklad användarupplevelse hjälper dig att organisera, synkronisera och dela allt innehåll. Nya sociala funktioner gör det enkelt att dela idéer, hålla reda på vad dina kollegor arbetar med och upptäcka experter du inte visste fanns.

Informator ligger i teknikens framkant och ser till att alltid kunna erbjuda det mest kompletta utbildningsutbudet. Våra kurser hålls av några av Sveriges vassaste ämnesspecialister. 

Kurser inom SharePoint för IT-Användare

SharePoint för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Datum: 21 aug, 18 sep, 16 okt, 13 nov - Fler...
Läs mer och boka >

Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint oavsett version. Du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Läs mer

Administratörs- och redaktörsarbete med SharePoint


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 22 aug, 19 sep, 17 okt, 14 nov - Fler...
Läs mer och boka >

Denna utbildning lär dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och du lär dig även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

SharePoint - NOCODE för PowerUsers


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1428 Datum: 25 sep, 7 nov, 18 dec
Läs mer och boka >

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör/redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se