ITIL® Praktiskt Införande

Våra utbildningar inom ITIL® ger dig en beprövad uppsättning av bästa praxis när det kommer till att förverkliga affärsförändring och tillväxt. Nu kan du lära dig hur du inför ITIL® i din organisation, i praktiken. 

Kurser inom ITIL Praktiskt Införande

ITIL® Practitioner


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1603 Datum: 29 okt, 4 dec
Läs mer och boka >

Din organisation arbetar eller planerar att arbeta med ITIL® och du kanske till och med gått den teoretiska kursen ITIL® Foundation. Nu är det dags att bli praktisk och få full förståelse för hur ITIL® tillämpas bäst i praktiken!

Temat för ITIL® Practionerkursen är hur man verkligen skapar och driver en positiv förändring i organisationen. Huvudsakligt fokus är kommunikation och förändringsledning. Utbildningen utgår från CSI-modellen som beskrivs i v-boken Continual Service Improvement och ger handfasta rekommendationer och verktyg för målsättning, uppföljning och förbättringsarbete.

Läs mer
7 november, 12 december
Få ut det bästa av två världar. Till en början ger vi en inspirerande introduktionskurs inom ITIL för att sedan gå över till en mycket interaktiv och givande ITSM-simulering. Den ger dig en djupare förståelse för vikten av tydlighet i roller, processer och kommunikation. Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se