ITIL® Praktiskt Införande

Våra utbildningar inom ITIL® ger dig en beprövad uppsättning av bästa praxis när det kommer till att förverkliga affärsförändring och tillväxt. Nu kan du lära dig hur du inför ITIL® i din organisation, i praktiken. 

Kurser inom ITIL Praktiskt Införande

ITIL® Practitioner


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1603 Datum: 26 mar, 7 maj, 25 jun, 13 aug - Fler...
Läs mer och boka >

Din organisation arbetar eller planerar att arbeta med ITIL® och du kanske till och med gått den teoretiska kursen ITIL® Foundation. Nu är det dags att bli praktisk och få full förståelse för hur ITIL® tillämpas bäst i praktiken!

Temat för ITIL® Practionerkursen är hur man verkligen skapar och driver en positiv förändring i organisationen. Huvudsakligt fokus är kommunikation och förändringsledning. Utbildningen utgår från CSI-modellen som beskrivs i v-boken Continual Service Improvement och ger handfasta rekommendationer och verktyg för målsättning, uppföljning och förbättringsarbete.

Läs mer

ITSM Simulering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1728 Datum: 19 mar, 20 mar, 15 maj, 16 maj - Fler...
Läs mer och boka >

Simulering ITSM är en interaktiv och givande utbildning som ger dig en djupare förståelse för vikten av tydlighet i roller, processer och kommunikation. Simulering ITSM bygger på ett realistiskt scenario där affärsverksamheten samverkar med IT för att bygga upp en lönsam och stabil tjänstleverans.

Simuleringsformatet är mycket bra även som företagsintern kickoff-aktivitet eftersom utbildning och teambuilding kombineras på ett underhållande och lärorikt sätt. Det är också ett effektiv sätt att stärka relationen mellan till exempel IT-organisation och leverantörer. 

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se