ITIL® Praktiskt Införande

Våra utbildningar inom ITIL® ger dig en beprövad uppsättning av bästa praxis när det kommer till att förverkliga affärsförändring och tillväxt. Nu kan du lära dig hur du inför ITIL® i din organisation, i praktiken. 

Kurser inom ITIL Praktiskt Införande

ITIL® Practitioner


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1603 Datum: 7 mar, 17 jun
Läs mer och boka >
7 mars, 17 juni
7 mars, 17 juni

Din organisation arbetar eller planerar att arbeta med ITIL® och du kanske till och med gått den teoretiska kursen ITIL® Foundation. Nu är det dags att bli praktisk och få full förståelse för hur ITIL® tillämpas bäst i praktiken!

Temat för ITIL® Practionerkursen är hur man verkligen skapar och driver en positiv förändring i organisationen. Huvudsakligt fokus är kommunikation och förändringsledning. Utbildningen utgår från CSI-modellen som beskrivs i v-boken Continual Service Improvement och ger handfasta rekommendationer och verktyg för målsättning, uppföljning och förbättringsarbete.

Läs mer

ITIL - Inspiration och Simulering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1828 Kursen genomförs på förfrågan
Få ut det bästa av två världar. Till en början ger vi en inspirerande introduktionskurs inom ITIL för att sedan gå över till en mycket interaktiv och givande ITSM-simulering. Den ger dig en djupare förståelse för vikten av tydlighet i roller, processer och kommunikation. Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se