SV011

Ladda ner som PDF

IREB Certified Professional for Requirements Engineering - Foundation Level

Denna kurs ger dig grundläggande kunskaper i kravhantering och förbereder dig för certifiering enligt IREB. Certifieringen är ett internationellt bevis på att du har de grundläggande kunskaper som krävs för att arbeta med kravhantering. 

Kursen tar upp de mest använda metoderna och teknikerna inom kravhantering, både för nyutveckling och förvaltning av system.

Målgrupp

Kursen passar för dig som vill få en grundläggande kompetens inom kravhantering, fördjupa eller bekräfta den kompetens du redan har. Arbetsområden utöver kravhantering som har stor nytta av kursen är till exempel systemutveckling, kvalitetssäkring, test, projektledning och systemanalys.

Förkunskaper

Erfarenheter inom till exempel kravhantering, test eller utveckling kan göra det lättare att relatera kursen till situationer i yrkeslivet men är inte nödvändigt.

Certifieringsförberedande

Tentamen för certifieringen skrivs på dator via ett testcenter och bokas i samband med kurs. För att kunna boka certifiering behöver du skapa ett konto hos iSQI/Pearson Vue. Notera ditt iSQI ID och ta med till kursen. För kursdeltagare är kostnaden för närvarande 2500 kr exkl. moms. Du kan även deltaga i certifieringstestet som ”privatist” till priset 3000 kr exkl. moms. 

Språk

Kursen hålls på svenska (Kontakta oss om du föredrar engelska).

Kursmaterial

Utöver kurspärm och häfte får du boken Requirements Engineering Fundamentals, 2nd edition av Klaus Pohl och Chris Rupp. Rocky Nook Inc. (2015)

För att få förståelse för kursens innehåll och fokus rekommenderar vi att du, innan kursstart, tar del av informationen som finns på IREB:s webbsida:

https://www.ireb.org/en/service/literature, speciellt syllabusen.

Bring your own device

Ta med din egen laptop/surfplatta, har du ingen finns det att låna. Vänligen kontakta oss i förväg.

Kursfakta

Kurs-ID: SV011
Längd: 3 dagar
Pris exkl moms: 19 450 kr
Inregistrering: 09.00
Kursstart: 09.30
Kursslut (ca): 17.00
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.