Kursnyheter

Informator strävar efter att vara Sveriges modernaste och mest självklara utbildningspartner, därför är det viktigt att vi ständigt uppdaterar vårt utbud med spännande titlar och områden. På den här sidan finner du Informators senaste kursnyheter.

Våra senaste kurser

Diplomerad Agil Projektledare

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1702 Datum: 21 aug
Läs mer och boka >
21 augusti

Agil projektledning handlar om att driva projekt på ett smidigare och mer effektivt sätt. Att arbeta agilt innebär bland annat att arbeta i korta steg för att snabbt kunna agera på förändringar och att på ett strukturerat sätt involvera kunden under hela projektet.

Detta program som sträcker sig över 3 månader ger dig redskapen att effektivt arbeta som agil projektledare, skapa framgångsrika agila team och leda Lean Agile förändringsledning.

Läs mer

Teamwork gamification - framgångsbeteende med Orangino Work

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1703 Datum: 30 mar, 6 apr, 4 maj, 1 jun
Läs mer och boka >
30 mars GO!, 6 april, 4 maj, 1 juni
Läs mer och boka >
5 september

Ledarskapet är en dynamisk process, en följd av samspelet mellan situationer och olika individer. Tre viktiga egenskaper för en ledare är att: kunna kommunicera, kunna leda och kunna förändra. När vår programledare är ute och arbetar tillsammans med ledare är det inte alltid de olika teknikerna som är lösningen på de olika problem som finns. Det är kännedom om sig själv och andra människor, hur en ledare agerar och reagerar, och varför som är de verktyg som löser de flesta problem.

Det är en ledares trygghet i sin egen stil som leder till ett mod att ta tag i det som behövs. Tryggheten i att veta vad som ligger i uppdraget att vara ledare, att veta när de olika rollerna inom ledarskapet ska användas. När är rätt tillfälle att vara coach, när ska ledaren vara mentor och när ska jag vara ledaren som går in och styr. Att vara trygg i uppdraget, i sig själv som ledare gör att det är mycket lättare att få igenom de förändringar som behövs i alla organisationer. En trygg ledare skapar trygga medarbetare och en trygg stabil organisation.

Läs mer

Access - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1701 Datum: 7 jun
Läs mer och boka >
7 juni
7 juni
7 juni

Med Access skapar du lätt databaser i Windowsmiljö. Du skapar snygga formulär för att lägga till, ta bort och uppdatera olika register. Du kan skapa relationer mellan tabeller för att kunna filtrera och hitta den information du är intresserad av

Läs mer
Läs mer och boka >
26 maj
26 maj R

ITIL Foundation Optimized is delivered as blended learning to ensure learning transfer. Starting up with E-learning on an overview of ITIL before first classroom day, followed up with 1 + 1 full days in classroom (a week apart) combined with approximately 10 more hours of self-studies during and after (supported by our Training Cloud with preparing questions, white papers, mock examination and films where our experts drill down in certain subareas and suggests which parts to focus extra on regarding the exam). This way of learning ensures a definitely higher possibility to pass your final exam!

Läs mer
Läs mer och boka >
29 maj

Veeam Certified Engineer - Advanced: Design & Optimization v1

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: VEE_VMCE-A Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Agil emotionell reglering - Introduktion

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1704 Datum: 20 apr, 15 maj, 15 jun
Läs mer och boka >

Outlook med Office 365 - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1707 Datum: 12 maj, 7 jul
Läs mer och boka >
12 maj, 7 juli
12 maj, 7 juli
12 maj, 7 juli

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer

Word med Office 365 - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Datum: 20 apr, 30 jun
Läs mer och boka >
20 april, 30 juni
20 april, 30 juni
20 april, 30 juni

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

PowerPoint med Office 365 - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1708 Datum: 11 apr, 13 jun
Läs mer och boka >
11 april, 13 juni
11 april, 13 juni
11 april, 13 juni

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer

IBM Integration Bus V10 Application Development II

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: ZL1_WM676G Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >
Läs mer och boka >
8 maj GO!, 12 juni
Läs mer och boka >
14 juni
14 juni
14 juni

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer

Microsoft Project för Projektledare

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1711 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Utbildningen vänder sig till projektledare och projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer
Läs mer och boka >
20 juni
20 juni
20 juni

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer

Personligt Ledarskapsprogram - NYA Ledarskapet

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1706 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Visio 2016 - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1712 Datum: 14 jun
Läs mer och boka >
14 juni
14 juni
14 juni

Utbildningen är avsedd för dig som vill åskådliggöra dina uppgifter grafiskt, rita upp din strategi, förklara komplicerade processer och kommunicera bättre. Med Visio är det enkelt att skapa professionell affärsgrafik.  Utmärkt för den som ska presentera flödesscheman eller organisationsscheman. Visio gör det lättare att hålla reda på det växande nätverkets uppbyggnad, skapa planritningar m.m.

Läs mer

Reiss Motivationsprofiler för individ och grupp

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1714 Datum: 31 mar, 28 apr, 29 maj, 16 jun
Läs mer och boka >

Power BI for Power Users

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1703 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

VMware vSphere: What's New [V5.5 to V6.5]

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: VMW_VS65-WN Datum: 10 apr, 19 jun
Läs mer och boka >
10 april GO!, 19 juni

Java Clean Code

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1701 Datum: 27 apr, 15 jun
Läs mer och boka >

Excel med Office 365- Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 24 apr, 15 maj, 8 jun, 4 jul
Läs mer och boka >
24 april, 15 maj, 8 juni, 4 juli
24 april, 15 maj, 8 juni, 4 juli

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel med Office 365 - Intensivkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702B Datum: 21 apr, 12 maj, 29 maj, 19 jun - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett mycket kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Excel fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst.

Läs mer

Nya Dataskyddsförordningen - GDPR

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1612 Datum: 12 maj, 17 maj
Läs mer och boka >
17 maj
12 maj

Informator anordnar en heldagsworkshop med advokat Malin Edmar från Advokatfirman EdmarLaw AB som, tillsammans med sin kollega Karl-Hugo Engdahl, benar ut vilka nya krav som följer med den kommande dataskyddsförordningen, med konkreta tips på hur du kan förbereda ditt företag och kunderna inför den.

Läs mer

Angular 2

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1624 Datum: 20 apr, 14 jun
Läs mer och boka >

Excel med Office 365 - Fortsättningskurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1703 Datum: 4 apr, 4 maj, 15 jun, 11 jul
Läs mer och boka >
4 april, 4 maj, 15 juni, 11 juli
4 april, 4 maj, 15 juni, 11 juli

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Power Pivot för Excel med Office 365

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1710 Datum: 3 apr, 22 maj, 3 jul
Läs mer och boka >
3 april, 22 maj, 3 juli
3 april, 22 maj, 3 juli
3 april, 22 maj, 3 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office och i senare versioner får du ännu mer funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en inbyggd datamodell. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Networking with Windows Server 2016

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MS20741 Datum: 3 apr, 12 jun
Läs mer och boka >

Windows Cyber Security Road Trip

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: TRS1702 Datum: 2 maj, 11 maj, 22 maj, 8 jun
Läs mer och boka >
22 maj
8 juni
2 maj
11 maj
Läs mer och boka >
22 maj

Genom våra säkerhetstester och intrångsutredningar så vet vi hur kritiskt det är att skydda sina högpriviligierade konton för att skydda sin IT miljö.

I den här tvådagars labben lär du dig att sätta upp en modern, säker och effektiv metodik att administrera ditt AD samt Infrastruktur.
Du kommer designa och sätta upp Just in Time (JIT) och grunderna för Just Enough Administration (JEA).

Läs mer

OneNote med Office 365 - Grundkurs

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1706 Datum: 31 mar, 22 jun
Läs mer och boka >
31 mars, 22 juni
31 mars, 22 juni
31 mars, 22 juni

Fånga dina idéer, oavsett vilket format de kommer i. Skriv med tangentbordet eller för hand. Kopiera och lägg in länkar och webbsidor, infoga foton och videoklipp; bädda in tabeller och bifoga filer. OneNote är en digital anteckningsbok för att skriva ned, lagra och dela all slags information Om du har dina anteckningsböcker i molnet kan du komma åt och använda informationen på alla dina favoritenheter. Du kommer dessutom åt din information i en vanlig webbläsare.

Läs mer

Excel för HR

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1713 Datum: 29 maj
Läs mer och boka >
29 maj

Excel Power Workshop

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1714 Datum: 30 mar
Läs mer och boka >
30 mars

Imponerande Excel-rapporter

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: c1715 Datum: 27 apr, 29 maj
Läs mer och boka >
27 april, 29 maj
Läs mer och boka >
12 juni

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se