Hotell Voucher

Bo kostnadsfritt i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö under din utbildning hos LabCenter. Vi har valt ut närliggande Scandic-hotell för att ge dig möjlighet att utbilda dig oavsett vart du bor, helt utan extra kostnad!

För att ta del av erbjudandet Kostnadsfritt Boende, välj detta som labbtillbehör vid din beställning.
Hotellrummet bokar du själv och anger koden nedan för det valda hotellet:

Observera att bokning enbart kan göras via e-post. Andra förfrågningar på telefon 08-517 517 00.

Erbjudandet gäller gratis boende för standard- och budgetrum och kan användas vid ett tillfälle. När du anländer till utbildningen hos LabCenter får du en voucher vilken du lämnar till valt hotell inom 24 timmar från incheckningstiden. Du kan med andra ord checka in dagen före labbstart! När det gäller voucherboende i Göteborg och Malmö bokas hotellet av deltagaren som mailar tillinfo@labcenter.se att boendet är bokat och vilka datum det gäller. LabCenter skapar då en voucher och skickar ner den till berört hotell så att vouchern finns på plats när deltagaren checkar in.

OBS! Om standard- och budgetrum är slut, bokar du valfritt rum. Varje voucher har ett värde som går att utnyttja och du betalar endast mellanskillnaden, minus den vanliga avtalsrabatten på 15 %. Boka ditt hotellrum snarast möjligt och undvik att hotellen blir fullbokade. Högsäsong är maj- och september månad. Avbokningsregler är detsamma som för vanliga bokningar!

Kontakta vår partner Labcenter vid frågor: 08-10 20 00, info@labcenter.se.