Grundläggande ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning grundläggandeSyftet med ledarskapsutbildning på denna nivå är att ge en god grundförståelse, överblicka och inspirera samt ge dig möjlighet att hitta nästa steg i din ledarskapsutveckling.

Informators utbildningar hålls som öppna, schemalagda utbildningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och kan levereras som företagsanpassade utbildningar i hela Sverige.

 

Kurser inom Ledarskap Grundläggande

Ny som chef - bli en trygg ledare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M312 Datum: 15 mar, 24 apr, 23 maj, 3 jul
Läs mer och boka >

Det praktiska ledarskapet är i fokus under denna utbildning och dagarna ger dig en verktygslåda för de olika situationerna som dyker upp i vardagen. 
Du kommer att öka din förmåga till personligt ansvarstagande, beslutsfattande och prioriteringar. Du kan sprida förtroende i ditt team genom trygghet och tydlighet i din roll och du kommer att öka effekten i ditt team. Vi arbetar utifrån ett coachande förhållningssätt.

Läs mer

Ledare men inte chef- det informella ledarskapet


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M313 Datum: 27 feb, 30 mar, 4 maj, 12 jun
Läs mer och boka >

Det här är en utbildning där den enskilde får möjlighet att utveckla sitt ledarskap med hjälp av personlig utveckling för att verka professionellt i organisationen. 

Läs mer
Läs mer och boka >
11 maj, 12 juni
11 maj, 12 juni
11 maj, 12 juni

Utbildningen vänder sig till dig som vill kunna kommunicera framgångsrikt med kunder och andra viktiga intressenter i din yrkesroll. Du kan ha en ledarroll, till exempel chef eller projektledare, eller en specialistroll.

Läs mer

Coachande Ledarskap


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M201 Datum: 15 mar, 10 apr, 10 maj, 2 okt
Läs mer och boka >
15 mars, 10 april GO!, 10 maj
15 mars, 10 maj, 2 oktober
15 mars, 10 maj

Förmågan att både kunna kommunicera effektivt, coacha medarbetarna så att de växer som individer och ha en klar bild av sig själv och sin ledarstil. Tycker du att det låter som en bra ledare? Bra. För det är vad du får kunskaper om på vår grundläggande ledarskapsutbildning Coachande ledarskap.

Läs mer
Läs mer och boka >
3 maj
3 maj, 11 september
3 maj

Reiss Motivationsprofiler för individ och grupp

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1714 Datum: 31 mar, 28 apr, 29 maj, 16 jun
Läs mer och boka >

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se