Microsoft utbildning och kurser

Microsoft utbildning

Informator har lång erfarenhet av Microsoft utbildning och vi har utbildat tusentals i systemutvecklare, IT-tekniker och IT-användare i våra kurslokaler och ute hos kunder. Idag är Informator som del av Soprano Oy Nordens största Microsoftutbildningspartner och Guld Partner till Microsoft.

Vi genomför schemalagda utbildningar i våra kurscenter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Linköping samt företagsutbildningar på plats hos våra globala kunder över hela världen. Med marknadens bredaste kursutbud inom vår nisch kompletterar Informator Microsofts egenutvecklade material med utbildning inom nätverk/infrastruktur, utvecklingsmetoder och modeller för att se till hela er kompetensbild.

Om du skall genomföra certifiering inom Microsoft så klickar du här för att läsa mer.

Tobias Strandh - Microsoft Alliance Manager

Vill ni att en kurs genomförs hos er eller är ni i behov av ett anpassat innehåll? Ring eller skicka ett mejl till Tobias Strandh som är Microsoft-ansvarig här på Informator.

Tobias Strandh
+46 73-614 65 89
tobias.strandh(at)informator.se

Har ni SA Vouchers liggande? Betala med dem innan det är för sent. Du kan lösa in SA vouchers som del- eller helbetalning av en mängd olika kurstitlar i vårt utbud.

Har ni SA Vouchers liggande?


Innan du kommer till oss för att gå en kurs är det förstås bra om du hunnit klämma och känna lite på den aktuella produkten. Du kan ladda ner flera av Microsofts senaste produkter helt gratis från deras Evaluation Center.

På MS Virtual Academy (MVA) kan du leta efter online-utbildningar som är bra förberedelser inför den riktiga kursen. På MVA finns filmer, white papers och massor av bra material för dig som vill lära dig grunderna i Microsofts senaste produkter.

Är, eller vill ni bli en Microsoftpartner? Här kan du läsa mer om att vara en Partner till Microsoft och få hjälp med att bli Silver eller Gold Partner.