Microsoft Office

Office 365 och Appar, Excel för ekonomer, HR eller projektledare, SharePoint för redaktörer/administratörer, Word för dig som skriver mycket, PowerPoint för dig som håller presentationer, Outlook för dig som vill få ordning på din agenda m.m.  Här hittar du kurser inom Microsoft Office för alla på företaget.

Informators kurser är anpassade efter din roll och dina arbetsuppgifter.
Vi levererar både schemalagda kurser och specialanpassade utbildningar för mindre eller större grupper på din arbetsplats. 

Läs mer om Webinar

Kurser inom Office 365

Office 365 och dess Appar


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1716 Datum: 21 mar, 26 apr, 28 maj, 14 jun
Läs mer och boka >

Office 365 är så mycket mer än bara Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Denna fullspäckade utbildningsdag kommer att ge dig en överblick om vad Office 365 kan ge dig stöd och hjälp med utöver den traditionella synen på Office 365. Du kommer med andra ord att kunna utnyttja mobiliteten fullt ut i Office 365.

Läs mer

Office 365 för Administratörer

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1802B Datum: 26 feb, 8 mar, 10 maj, 17 maj
Läs mer och boka >
26 februari, 10 maj
8 mars, 17 maj
Läs mer och boka >
14 mars, 15 juni
14 mars, 15 juni

Fånga dina idéer, oavsett vilket format de kommer i. Skriv med tangentbordet eller för hand. Kopiera och lägg in länkar och webbsidor, infoga foton och videoklipp; bädda in tabeller och bifoga filer. OneNote är en digital anteckningsbok för att skriva ned, lagra och dela all slags information Om du har dina anteckningsböcker i molnet kan du komma åt och använda informationen på alla dina favoritenheter. Du kommer dessutom åt din information i en vanlig webbläsare.

Läs mer

SharePoint för Administratör och Redaktör


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 1 mar, 5 apr, 24 maj, 5 jul
Läs mer och boka >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

Excel med Office 365- Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 12 mar, 4 apr, 23 apr, 14 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer
Läs mer och boka >
23 april GO!, 26 juni
23 april R, 26 juni R

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör eller redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE. 

Målet med utbildningen är att ge dig kunskap att än bättre kunna utnyttja de inbyggda funktionerna i SharePoint för att på egen hand bygga smarta lösningar som inte kräver kodning/systemutveckling.

Läs mer
Läs mer och boka >
26 mars, 7 maj, 28 juni
26 mars, 7 maj, 28 juni

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Excel med Office 365 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702B Datum: 21 feb, 14 mar, 6 apr, 25 apr - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett mycket kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Excel fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst.

Läs mer

Power Pivot för Excel med Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1710 Datum: 15 mar, 26 apr, 7 jun, 5 jul
Läs mer och boka >
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office och i senare versioner får du ännu mer funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en inbyggd datamodell. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Word med Office 365 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Datum: 21 feb, 28 mar, 8 jun
Läs mer och boka >
21 februari, 28 mars, 8 juni
21 februari, 28 mars, 8 juni

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer
Läs mer och boka >
22 februari, 2 juli
22 mars, 2 juli

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer
Läs mer och boka >
11 april, 20 juni
11 april, 20 juni

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer
Läs mer och boka >
21 mars, 1 juni
21 mars, 1 juni

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer
Läs mer och boka >
28 mars, 14 juni
28 mars, 14 juni

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer
Läs mer och boka >
14 maj
14 maj R
14 maj R
14 maj R

If you want to be and stay in control of your data, this inclusive Azure and Office 365 Information Security PowerClass, coupled with best practices and practical hands-on labs is a must-have.

Läs mer

Office för IT-support


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H1013 Kursen genomförs på förfrågan

Denna kurs är till för dig som arbetar med Officesupport eller som administratör/super-user och vill ha en djupare inblick i Microsoft Office.

Utbildningen tar upp avancerade Officefunktioner, struktur och uppbyggnad av Officedokument, mallar och är ett utmärkt komplement till Informators ordinarie Officeutbildningar.  Kursen omfattar Word, Excel, PowerPoint, Outlook, och ger även en inblick i Lync och OneNote.

Läs mer

Microsoft Sway


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1717 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Enabling and Managing Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MS20347 Kursen genomförs på förfrågan MOC On-Demand
Intresseanmälan >

This is a 5-day Instructor Led Training (ILT) course that targets the needs of IT professionals who take part in evaluating, planning, deploying, and operating Office 365 services, including its identities, dependencies, requirements, and supporting technologies. This course focuses on skills required to set up an Office 365 tenant, including federation with existing user identities, and skills required to sustain an Office 365 tenant and users.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom Excel

Excel - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1402 Datum: 12 mar, 4 apr, 23 apr, 14 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En omfattande grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra kalkylen effektivare. Excel är ett otroligt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Men det fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1403 Datum: 26 mar, 7 maj, 28 jun
Läs mer och boka >
26 mars, 7 maj, 28 juni
26 mars, 7 maj, 28 juni

Fortsättningskursen i Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Excel - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1402B Datum: 21 feb, 14 mar, 6 apr, 25 apr - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra kalkylen effektivare. Excel är ett otroligt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Men det fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Power Pivot för Excel - Kom igång


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1310 Datum: 28 mar, 26 apr, 8 jun, 4 jul
Läs mer och boka >
28 mars, 26 april, 8 juni, 4 juli
28 mars, 26 april, 8 juni, 4 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office 2010 och i Microsoft Excel 2013 och senare versioner får du än djupare integration av Power Pivots funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en ny inbyggd datamodell utan att behöva gå till Power Pivot-fönstret. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur just du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Power Pivot för Excel


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1501 Datum: 1 mar, 19 apr, 18 jun
Läs mer och boka >
1 mars, 19 april, 18 juni
1 mars, 19 april, 18 juni

Det räcker med kunskaper i Excel för att lära sig att fram egna BI - Business Intelligence lösningar. Kursen Power BI i Excel går igenom fler DAX funktioner, KPI’ er, Hierarkier och dessutom tilläggen, Inquire, Power Query, Power View, Power Map.

Utbildningen riktar sig till dig som använder Excel i ditt dagliga arbete och vill kunna använda avancerade funktioner för att ta fram Business Intelligence.

Läs mer

Excel - Släpp fram potentialen!


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1207 Datum: 7 mar, 11 apr, 23 maj
Läs mer och boka >
7 mars GO!, 11 april, 23 maj
7 mars, 11 april, 23 maj

Excel Dashboard


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1801 Datum: 17 apr, 18 maj
Läs mer och boka >
17 april, 18 maj

Excel för HR


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1713 Datum: 22 feb, 19 apr, 14 jun
Läs mer och boka >

Excel Power Workshop


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1714 Datum: 21 feb, 18 apr, 13 jun
Läs mer och boka >

VBA-programmering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H2416 Datum: 1 mar, 7 maj, 2 jul
Läs mer och boka >
1 mars, 7 maj, 2 juli
1 mars, 7 maj, 2 juli

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig hur du kan koppla samman olika program för effektivare arbete med hjälp av Visual Basic for Applications, VBA. Vi visar hur du kan få programmen i MS Office att arbeta tillsammans och hur du kan hämta och använda information från externa datakällor. Att utveckla applikationer för MS Office innebär ofta stora tidsvinster och minskad risk för fel då rutinmässiga arbetsmoment automatiseras. 

Läs mer

Excel med Office 365- Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 12 mar, 4 apr, 23 apr, 14 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel med Office 365 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702B Datum: 21 feb, 14 mar, 6 apr, 25 apr - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett mycket kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Excel fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst.

Läs mer
Läs mer och boka >
26 mars, 7 maj, 28 juni
26 mars, 7 maj, 28 juni

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Power Pivot för Excel med Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1710 Datum: 15 mar, 26 apr, 7 jun, 5 jul
Läs mer och boka >
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office och i senare versioner får du ännu mer funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en inbyggd datamodell. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Imponerande Excel-rapporter


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: c1715 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom MS Project

Microsoft Project för Projektledare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2611 Datum: 8 mar, 12 apr, 24 maj, 5 jul
Läs mer och boka >
8 mars GO!, 12 april, 24 maj, 5 juli
8 mars R GO!, 12 april, 24 maj, 5 juli

MS Project är Microsofts projektverktyg som under många år varit ett favoritverktyg för projektledare i yrkeslivet. Denna utbildning vänder sig till dig som projektledare och även projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project. Vi hanterar versioner 2010 - 2016 under kursen som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer
Läs mer och boka >
8 mars, 12 april, 24 maj, 5 juli
8 mars, 12 april, 24 maj, 5 juli

Utbildningen vänder sig till projektledare och projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer

Mastering Microsoft Project


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C55054 Datum: 26 feb, 16 apr, 28 maj
Läs mer och boka >

This three-day, instructor-led course is intended for individuals who are interested in expanding their knowledge base and technical skills about Microsoft Project.

Läs mer

Visio 2016 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1712 Datum: 3 apr, 23 maj
Läs mer och boka >
3 april GO!, 23 maj
3 april, 23 maj

Utbildningen är avsedd för dig som vill åskådliggöra dina uppgifter grafiskt, rita upp din strategi, förklara komplicerade processer och kommunicera bättre. Med Visio är det enkelt att skapa professionell affärsgrafik.  Utmärkt för den som ska presentera flödesscheman eller organisationsscheman. Visio gör det lättare att hålla reda på det växande nätverkets uppbyggnad, skapa planritningar m.m.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom SharePoint för IT-Användare

SharePoint för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Datum: 28 feb, 4 apr, 23 maj, 4 jul
Läs mer och boka >

SharePoint är stort och svårt för en användare att överblicka vilket ofta ger att företag missar att utnyttja upp till 90% av alla fördelar med programmet. Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint oavsett version, du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Informator har genomfört utbildningar och våra experter från Humandata har arbetat med SharePoint sedan första version och har stött på både problem och lösningar hos stora som små kunder över hela Sverige!

Läs mer

SharePoint för Administratör och Redaktör


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 1 mar, 5 apr, 24 maj, 5 jul
Läs mer och boka >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer
Läs mer och boka >
23 april GO!, 26 juni
23 april R, 26 juni R

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör eller redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE. 

Målet med utbildningen är att ge dig kunskap att än bättre kunna utnyttja de inbyggda funktionerna i SharePoint för att på egen hand bygga smarta lösningar som inte kräver kodning/systemutveckling.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom PowerPoint

PowerPoint - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1408 Datum: 21 mar, 1 jun
Läs mer och boka >
21 mars, 1 juni
21 mars, 1 juni

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och, med snygga övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer
Läs mer och boka >
21 mars, 1 juni
21 mars, 1 juni

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer
Läs mer och boka >
28 mars, 14 juni
28 mars, 14 juni

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer
Läs mer och boka >
28 mars, 14 juni
28 mars, 14 juni

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom Word

Word - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1404 Datum: 21 feb, 28 mar, 8 jun
Läs mer och boka >
21 februari, 28 mars, 8 juni
21 februari, 28 mars, 8 juni

Microsoft Word är ett ordbehandlingsprogram som hjälper dig att skapa dokument i professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivare. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

Word med Office 365 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Datum: 21 feb, 28 mar, 8 jun
Läs mer och boka >
21 februari, 28 mars, 8 juni
21 februari, 28 mars, 8 juni

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

Word - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1405 Datum: 22 mar, 2 jul
Läs mer och boka >
22 mars GO!, 2 juli
22 mars GO!, 2 juli

För många räcker grundkunskap långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap i programmet.

Läs mer
Läs mer och boka >
22 februari, 2 juli
22 mars, 2 juli

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom Outlook

Outlook - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1407 Datum: 11 apr, 20 jun
Läs mer och boka >
11 april, 20 juni
11 april, 20 juni

Med hjälp av Microsoft Outlook 2013 kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer
Läs mer och boka >
11 april, 20 juni
11 april, 20 juni

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom Access

Access - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1701 Datum: 5 mar, 2 maj
Läs mer och boka >
5 mars, 2 maj
5 mars, 2 maj

Med Access skapar du lätt databaser i Windowsmiljö. Du skapar snygga formulär för att lägga till, ta bort och uppdatera olika register. Du kan skapa relationer mellan tabeller för att kunna filtrera och hitta den information du är intresserad av

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom Webinar Sessioner

Börja Kalkylera


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE001 Kursen genomförs på förfrågan

Analysera Område


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE002 Kursen genomförs på förfrågan

Pivottabell


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE003 Kursen genomförs på förfrågan

Börja med Makro


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE004 Kursen genomförs på förfrågan

Diagram


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE005 Kursen genomförs på förfrågan

Diagram Plus


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE006 Kursen genomförs på förfrågan

Vad är Office 365?


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE007 Kursen genomförs på förfrågan

Dela i Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE008 Kursen genomförs på förfrågan

Office Online-versioner


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE010 Kursen genomförs på förfrågan

Power Pivot


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE011 Kursen genomförs på förfrågan

Analysera alternativ


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE012 Kursen genomförs på förfrågan

Skype för Företag


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE013 Kursen genomförs på förfrågan

Effektivare med Outlook


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE014 Kursen genomförs på förfrågan

OneNote för Företag


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE015 Kursen genomförs på förfrågan

Långa dokument


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE016 Kursen genomförs på förfrågan

Massutskick


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE017 Kursen genomförs på förfrågan

Anpassade bildspel


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE018 Kursen genomförs på förfrågan

Flashigare pptx


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE019 Kursen genomförs på förfrågan

Vad är Access?


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE020 Kursen genomförs på förfrågan

Vad är Visio?


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE021 Kursen genomförs på förfrågan

Beskriv processer i Visio


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE022 Kursen genomförs på förfrågan

Vad är Microsoft Project?


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE024 Kursen genomförs på förfrågan

Vad är Publisher?


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE025 Kursen genomförs på förfrågan

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se