Excelkurs & Utbildning

Excelkurs

Informator erbjuder ett brett utbud av Excelkurser, både för nybörjare och vana användare som vill optimera sina kunskaper i Excel.

Med Microsoft Excel kan du analysera, hantera och dela information på många sätt samt få hjälp att fatta bättre och smartare beslut. Nya verktyg för analys och visualisering gör det lättare att spåra och belysa viktiga datatrender. Du kan komma åt viktig information nästan var som helst, via olika webbläsare och smartphones. Med Excel kan du till och med överföra filer till webben och arbeta samtidigt med andra online. Med Excel får du möjlighet att uppnå dina mål smidigt och effektivt, vare sig du skapar ekonomiska rapporter eller hanterar dina privata utgifter.

Excelkurser i Stockholm och Göteborg

Våra kurser och utbildningar i Excel hålls i Informator kurslokaler som öppna schemalagda kurser men kan också företagsanpassas hos oss eller i kundens lokaler. Läs mer om våra kurser nedan och boka.

Kurser inom Excel

Excel - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1402 Datum: 12 mar, 4 apr, 23 apr, 14 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En omfattande grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra kalkylen effektivare. Excel är ett otroligt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Men det fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1403 Datum: 26 mar, 7 maj, 28 jun
Läs mer och boka >
26 mars, 7 maj GO!, 28 juni
26 mars, 7 maj, 28 juni

Fortsättningskursen i Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Excel - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1402B Datum: 14 mar, 6 apr, 25 apr, 16 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra kalkylen effektivare. Excel är ett otroligt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Men det fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Power Pivot för Excel - Kom igång


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1310 Datum: 28 mar, 26 apr, 8 jun, 4 jul
Läs mer och boka >
28 mars, 26 april, 8 juni, 4 juli
28 mars, 26 april, 8 juni, 4 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office 2010 och i Microsoft Excel 2013 och senare versioner får du än djupare integration av Power Pivots funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en ny inbyggd datamodell utan att behöva gå till Power Pivot-fönstret. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur just du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Power Pivot för Excel


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1501 Datum: 1 mar, 19 apr, 18 jun
Läs mer och boka >
1 mars, 19 april, 18 juni
1 mars, 19 april, 18 juni

Det räcker med kunskaper i Excel för att lära sig att fram egna BI - Business Intelligence lösningar. Kursen Power BI i Excel går igenom fler DAX funktioner, KPI’ er, Hierarkier och dessutom tilläggen, Inquire, Power Query, Power View, Power Map.

Utbildningen riktar sig till dig som använder Excel i ditt dagliga arbete och vill kunna använda avancerade funktioner för att ta fram Business Intelligence.

Läs mer

Excel - Släpp fram potentialen!


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1207 Datum: 7 mar, 11 apr, 23 maj
Läs mer och boka >
7 mars GO!, 11 april, 23 maj
7 mars, 11 april, 23 maj

Excel Dashboard


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1801 Datum: 17 apr, 18 maj
Läs mer och boka >
17 april, 18 maj

Excel för HR


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1713 Datum: 19 apr, 14 jun
Läs mer och boka >
19 april, 14 juni
19 april, 14 juni

Excel Power Workshop


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1714 Datum: 18 apr, 13 jun
Läs mer och boka >
18 april, 13 juni
18 april, 13 juni

VBA-programmering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H2416 Datum: 1 mar, 7 maj, 2 jul
Läs mer och boka >
1 mars, 7 maj, 2 juli
1 mars, 7 maj, 2 juli

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig hur du kan koppla samman olika program för effektivare arbete med hjälp av Visual Basic for Applications, VBA. Vi visar hur du kan få programmen i MS Office att arbeta tillsammans och hur du kan hämta och använda information från externa datakällor. Att utveckla applikationer för MS Office innebär ofta stora tidsvinster och minskad risk för fel då rutinmässiga arbetsmoment automatiseras. 

Läs mer

Excel med Office 365- Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 12 mar, 4 apr, 23 apr, 14 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel med Office 365 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702B Datum: 14 mar, 6 apr, 25 apr, 16 maj - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett mycket kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Excel fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst.

Läs mer
Läs mer och boka >
26 mars GO!, 7 maj, 28 juni
26 mars, 7 maj, 28 juni

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Power Pivot för Excel med Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1710 Datum: 15 mar, 26 apr, 7 jun, 5 jul
Läs mer och boka >
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli
15 mars, 26 april, 7 juni, 5 juli

Power Pivot imponerade när det kom till Office och i senare versioner får du ännu mer funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en inbyggd datamodell. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Imponerande Excel-rapporter


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: c1715 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se