Kurs & utbildning i MS Project

Project kurs

På denna sida hittar du Informators kurser i MS Project som riktar sig till dig som både är ny såväl som erfaren projektledare. Kurserna passar mycket väl för att anpassas på plats hos er efter just den projektinriktning som ert företag arbetar efter.

Samtliga Informators kurser kan genomföras på den version som ni arbetar med. Oavsett om ni fortfarande har kvar MS Project 2007, MS Project 2010 eller uppgraderat till senaste versionen MS Project 2013 så har våra kursledare erfarenheten att guida er vidare till bästa arbetssätt.

Kurser inom MS Project

Läs mer och boka >
24 maj, 5 juli
24 maj, 5 juli

MS Project är Microsofts projektverktyg som under många år varit ett favoritverktyg för projektledare i yrkeslivet. Denna utbildning vänder sig till dig som projektledare och även projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project. Vi hanterar versioner 2010 - 2016 under kursen som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer
Läs mer och boka >
24 maj, 5 juli
24 maj, 5 juli

Utbildningen vänder sig till projektledare och projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer
Läs mer och boka >
28 maj
28 maj

This three-day, instructor-led course is intended for individuals who are interested in expanding their knowledge base and technical skills about Microsoft Project.

Läs mer
Läs mer och boka >
23 maj
23 maj

Utbildningen är avsedd för dig som vill åskådliggöra dina uppgifter grafiskt, rita upp din strategi, förklara komplicerade processer och kommunicera bättre. Med Visio är det enkelt att skapa professionell affärsgrafik.  Utmärkt för den som ska presentera flödesscheman eller organisationsscheman. Visio gör det lättare att hålla reda på det växande nätverkets uppbyggnad, skapa planritningar m.m.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Vi stöder dig hela vägen från ditt nuläge till ditt önskade läge i kompetensutvecklingen.
Vi erbjuder olika IT-certifieringar.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se