Utbildning & kurser inom Office 365

Microsoft Office 365 - Utbildning

Säker åtkomst överallt till e-post och kalendrar, Office Web Apps, snabbmeddelanden, konferenser och fildelning. Med Office 365 får du ditt arbete gjort på ett säkert sätt, och du kan kommunicera i realtid från nästan vilken plats som helst.

När du kombinerar Office med Office 365 får du den bästa lösningen för produktivitet, samarbete, kommunikation och problemfri IT.


Vi kommer att prata om vad som hänt på sistone och vart Office 365 är på väg. Om den mängd samarbetslösningar Office 365 numera inkluderar, så att du vet och kan välja det som passar er. Ransomware och virus är jättetråkigt att råka ut för. Därför kommer vi att prata om det och vilka skydd du har att utnyttja dig av inom plattformen. Dataskyddsförordningen GDPR ställer nya krav på dig och din organisation, men som tur är ska vi också prata om hur du möter dessa krav med bravur.

Kurser inom Office 365

Läs mer och boka >
5 oktober, 20 december
5 oktober, 20 december

Fånga dina idéer, oavsett vilket format de kommer i. Skriv med tangentbordet eller för hand. Kopiera och lägg in länkar och webbsidor, infoga foton och videoklipp; bädda in tabeller och bifoga filer. OneNote är en digital anteckningsbok för att skriva ned, lagra och dela all slags information Om du har dina anteckningsböcker i molnet kan du komma åt och använda informationen på alla dina favoritenheter. Du kommer dessutom åt din information i en vanlig webbläsare.

Läs mer

SharePoint för Administratör och Redaktör


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 5 jul, 9 aug, 13 sep, 18 okt - Fler...
Läs mer och boka >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

Excel med Office 365- Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Datum: 6 aug, 27 aug, 10 sep, 1 okt - Fler...
Läs mer och boka >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

SharePoint - PowerUser med NOCODE


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1428 Datum: 26 jun, 13 aug, 2 okt, 13 nov - Fler...
Läs mer och boka >

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör eller redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE. 

Målet med utbildningen är att ge dig kunskap att än bättre kunna utnyttja de inbyggda funktionerna i SharePoint för att på egen hand bygga smarta lösningar som inte kräver kodning/systemutveckling.

Läs mer

Excel med Office 365 - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1703 Datum: 28 jun, 20 aug, 17 sep, 15 okt - Fler...
Läs mer och boka >

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Excel med Office 365 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702B Datum: 8 aug, 29 aug, 12 sep, 3 okt - Fler...
Läs mer och boka >

En komprimerad grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett mycket kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Excel fungerar också mycket bra för enkla beräkningar och för att hålla ordning på nästan vilken information som helst.

Läs mer

Power Pivot för Excel med Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1710 Datum: 5 jul, 30 aug, 4 okt, 8 nov - Fler...
Läs mer och boka >

Power Pivot imponerade när det kom till Office och i senare versioner får du ännu mer funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en inbyggd datamodell. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Word med Office 365 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Datum: 23 aug, 11 okt, 5 dec
Läs mer och boka >

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer
Läs mer och boka >

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer

Outlook med Office 365 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1707 Datum: 7 sep, 31 okt, 19 dec
Läs mer och boka >

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer

PowerPoint med Office 365 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1708 Datum: 24 aug, 12 okt, 30 nov
Läs mer och boka >

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer
Läs mer och boka >

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer
Läs mer och boka >

If you want to be and stay in control of your data, this inclusive Azure and Office 365 Information Security PowerClass, coupled with best practices and practical hands-on labs is a must-have.

Läs mer

Office 365 Road Show 2018


Kurs-ID: TRS1711 Datum: 11 sep, 13 sep, 10 okt, 11 okt - Fler...
Läs mer och boka >
11 september
13 september
10 oktober
11 oktober
16 oktober

Office 365 och dess Appar


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1716 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Office 365 är så mycket mer än bara Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Denna fullspäckade utbildningsdag kommer att ge dig en överblick om vad Office 365 kan ge dig stöd och hjälp med utöver den traditionella synen på Office 365. Du kommer med andra ord att kunna utnyttja mobiliteten fullt ut i Office 365.

Läs mer

Office 365 för Administratörer (kvällskurs)


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1802A Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Office för IT-support


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H1013 Kursen genomförs på förfrågan

Denna kurs är till för dig som arbetar med Officesupport eller som administratör/super-user och vill ha en djupare inblick i Microsoft Office.

Utbildningen tar upp avancerade Officefunktioner, struktur och uppbyggnad av Officedokument, mallar och är ett utmärkt komplement till Informators ordinarie Officeutbildningar.  Kursen omfattar Word, Excel, PowerPoint, Outlook, och ger även en inblick i Lync och OneNote.

Läs mer

Microsoft Sway


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1717 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Enabling and Managing Office 365


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MS20347 Kursen genomförs på förfrågan MOC On-Demand
Intresseanmälan >

This is a 5-day Instructor Led Training (ILT) course that targets the needs of IT professionals who take part in evaluating, planning, deploying, and operating Office 365 services, including its identities, dependencies, requirements, and supporting technologies. This course focuses on skills required to set up an Office 365 tenant, including federation with existing user identities, and skills required to sustain an Office 365 tenant and users.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


För dig som arbetar med Office 2010 i 365-miljö hittar du ett flertal kursförslag på vår samlingssida för Office 2010.

För dig som arbetar med Office 2013 i 365-miljö hittar du ett flertal kursförslag på vår samlingssida för Office 2013.


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se