SA Vouchers

Har ni kanske fria utbildningsdagar via ert licensavtal!?Har ni Software Assurance Vouchers liggande? Använd dem till kurs hos Informator och maximera er utbildningsbudget!

Har ditt företag kostnadsfria utbildningsdagar via era licensavtal med Microsoft? - Utbildningsvouchers som inte utnyttjats ännu? Då är det en bra idé att kolla upp bäst-före-datum! Vid flera tillfällen har vi hjälpt kunder att gräva fram stora summor, öronmärkta för utbildning. Men det har också hänt att det varit för sent.

Microsoft Software Assurance (SA) Training Vouchers blir ofta liggande istället för att användas som det var tänkt – till utbildning. Många personalavdelningar och linjechefer vet ofta inte ens om att det finns en möjlighet att utnyttja dessa ofta riktigt generösa vouchers. Som Microsoft Learning Partner är Informator auktoriserad utbildningsleverantör av officiella Microsoftkurser. Du kan lösa in SA vouchers som del- eller helbetalning av en mängd olika kurstitlar i vårt utbud (med prefixet MS).

Läs mer om SA Vouchers på Microsofts sida  

Har ni SA-vouchers liggande? Betala med dem istället!

Kontakta mig

Vill du veta hur du utnyttjar denna förmån? Våra utbildningsrådgivare i Stockholm och Göteborg hjälper gärna till, både med grävande och med planläggning. Lämna dina kontaktuppgifter nedan eller ring oss på 08-587 116 10.