Office 2010

Office 2010Med Microsoft Office 2010 får du mer effektiva sätt att nå möjliga kunder och hålla kontakten med dina befintliga kunder. Dina anställda kommer att uppskatta de förenklade uppgifterna och du kan se fram emot en ökad produktivitet. Du kan också känna dig säker i vetskapen om våra säkerhetsfunktioner och att all din information säkerhetskopieras.

Kurser inom Office 2010

Microsoft Project för Projektledare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2611 Datum: 25 sep, 16 okt, 13 nov, 4 dec
Läs mer och boka >

MS Project är Microsofts projektverktyg som under många år varit ett favoritverktyg för projektledare i yrkeslivet. Denna utbildning vänder sig till dig som projektledare och även projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project. Vi hanterar versioner 2010 - 2016 under kursen som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer

Excel 2010 - Intensivkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1209 Kursen genomförs på förfrågan

Detta är en intensiv introduktion till Excel 2010.  Skapa effektiva och tidsbesparande kalkylblad i Excel för kalkylering, analysering och presentation av data, och presentera resultaten i professionella och överskådliga diagram. 

Läs mer

Excel 2010 - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2607 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Du som hanterar stora mängder data i Excel kan ha stor nytta av tilläggsprogrammet PowerPivot för Excel 2010. Här kan du slå samman data från olika källor, som t ex relationsdatabaser, rapporter och textfiler. Vi visar hur du gör analyser och skapar rapporter samt ger en inblick i hur du kan använda det nya språket DAX (Data Analysis Expressions). Vi visar också hur du kan göra egna instrumentpaneler "dashboards" för att kunna övervaka data.

Läs mer

Outlook 2010 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2612 Kursen genomförs på förfrågan

PowerPoint 2010 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2614 Kursen genomförs på förfrågan

Utbildningen vänder sig till dig som vill komma igång och skapa snygga och professionella presentationer och bildspel med Microsoft PowerPoint. Efter utbildningen kan du skapa presentationer med de vanligaste verktygen för layout och innehåll i bilder. Du kan skapa bildspel samt utföra enklare animationer.

Läs mer

PowerPoint 2010 - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2613 Kursen genomförs på förfrågan

Lyft dig själv och dina presentationer till nya höjder. Förtydliga och förstärk ditt budskap och fånga din publiks uppmärksamhet med proffsigare och stilsäkrare presentationer med Microsoft PowerPoint. Det här är kursen för dig som vill ta dina presentationer ett steg längre! Och leverera riktigt professionella presentationer som inte lämnar någon oberörd!

Läs mer
Läs mer >

Word 2010 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1211 Kursen genomförs på förfrågan

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i ordbehandling. Med moment som redigering, formatering och layout, liksom tabellverktyget, språkkontroll och kortkommandon kan du göra din dagliga textproduktion effektiv och tidsbesparande.

Läs mer

Word 2010 - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C2604 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Utbildningen vänder sig till dig som vill kunna behärska mer avancerade funktioner för att arbeta effektivare i Word. Efter utbildningen kan du hantera större och komplexare dokument på ett effektivare sätt, formge och layouta dokument efter dina önskemål samt samarbeta med kolleger och kunder på ett bättre och säkrare sätt.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se

Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.