Office 2013

Office 2013Informator erbjuder självklart såväl grund- och påbyggnadsutbildningar inom Microsoft Office 2013 vanligaste program såsom Microsoft Excel, Outlook, PowerPoint, Word. Dessa kurser levereras både som schemalagda kurser såväl som företagsintern utbildning.

Är ni en större grupp med liknande behov så kan vi med fördel genomföra dessa kurser antingen direkt hos er eller samlade grupper via Informator Remote där en grupp är på plats i Stockholm och de övriga deltar i våra klassrum i Göteborg och/eller Malmö. Läs mer om Informator Remote

Kurser inom Office 2013

Läs mer och boka >

Utbildningen är till för dig som precis har uppgraderat eller står i begrepp att uppgradera till Office 2013. Du får en ordentlig genomgång av nyheter och förändringar dels generellt för Office men även specifikt i applikationerna Excel, Word, PowerPoint, Outlook, OneNote med mera. Under kursen får du även känna på hur det är att arbeta i de olika applikationerna. Denna utbildning levereras även som företagsintern där vi har möjlighet att öka fokus på de områden/moduler som ni använder mest.

Läs mer

OneNote - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1406 Datum: 6 okt, 1 nov
Läs mer och boka >
6 oktober, 1 november
6 oktober, 1 november

Fånga idéer enkelt, oavsett i vilket format de kommer i. Skriv med tangentbordet eller för hand. Kopiera och infoga länkar och webbsidor, infoga foton och videoklipp, bädda in tabeller och bifoga filer. OneNote är en digital anteckningsbok för att skriva ned, lagra och dela all slags information Om du lagrar dina anteckningsböcker i molnet kan du komma åt och använda informationen på alla dina favoritenheter, inklusive din Windows-dator, iPhone, iPad, Android och Symbian-enhet. Du kan även använda det kostnadsfria Office Web App i så gott som alla webbläsare.

Läs mer
Läs mer och boka >
6 november
6 november
6 november

Utbildningen är avsedd för dig som vill åskådliggöra dina arbeten grafiskt, rita upp din strategi, förklara komplicerade processer och kommunicera bättre. Med Visio är det enkelt att skapa professionell affärsgrafik, utmärkt för den som ska presentera flödesscheman och organisationscheman, lättare hålla reda på det växande nätverkets uppbyggnad, skapa planritningar m m.

Läs mer

Office 2013 för IT-support


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H1013 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Denna kurs är till för dig som arbetar med Officesupport eller som administratör/super-user och vill ha en djupare inblick i Office 2013.

Utbildningen tar upp avancerade Officefunktioner, struktur och uppbyggnad av Officedokument, mallar och är ett utmärkt komplement till Informators ordinarie Officeutbildningar.  Kursen omfattar Word, Excel, PowerPoint, Outlook, och ger även en inblick i Lync och OneNote.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se