SharePoint

Sharepoint kurs

SharePoint är kortnamnet som en del använder på olika Microsoft SharePoint-produkter eller -tekniker. SharePoint kan användas för att skapa samarbetswebbplatser där det går att dela information med andra, hantera dokument från början till slut och publicera rapporter som alla kan använda för att fatta bättre beslut.

Nedan finner du Informators utbildningar för användare inom SharePoint.


SharePoint All Stars

Kurser inom SharePoint för IT-Användare

SharePoint för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Datum: 19 okt, 9 nov, 2 dec
Läs mer och boka >

Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint. Du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Läs mer

Administratörs- och redaktörsarbete med SharePoint 2013


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T50366 Datum: 17 okt, 17 nov, 28 nov, 12 dec
Läs mer och boka >

Denna utbildning lär dig SharePoint 2013 på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office 2013 och du lär dig även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer
Läs mer och boka >

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör/redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE.

Läs mer
Läs mer >
Läs mer >

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se