Media65

Ladda ner som PDF

Adobe After Effects - Grundkurs

Video är idag en viktig del i marknadsföringen. För att kunna göra en bra och förståelig effektfylld video måste du förstå både berättarteknik och videoeffekter. Du måste också förstå hur man lättast fångar in "tittaren" och gör dina videoeffekter snygga och begripliga. After Effects har många likheter med Photoshop och det är ett fantastiskt redskap för att få dina videos att se proffsiga ut. Vi använder After Effects Creative Cloud med senaste uppdateringar.

Photoshop i fyra dimensioner säger man ibland om Adobe After Effects i videobranschen. I After Effects kan du nämligen röra dina videos, text och annan grafik hursomhelt över tid; den fjärde dimensionen.

Adobe After Effects course in English? Please contact us for more information.

Course information in English >

Du får lära dig:

Vi kommer att gå igenom hela grundprincipen för hur After Effects fungerar, så att du får en bred och god förståelse för programmet; dess funktioner och verktyg m.m. After Effects jobbar i lager precis som "lillebror" Photoshop, så vi kommer även att besöka Photoshop och importera olika bildcollage därifrån. Vi kommer att animera med keyframes, som är ett grundläggande koncept i programmet. After Effects kan även hantera 2D i 3D, det vill säga att man även kan sätta olika lager i djupled och arbeta med en rörlig kamera och rörlig ljussättning i en virtuell 3D-miljö.

Utbildningens upplägg:

Utbildningen bygger upp din kunskap genom att du skapar flera små effektfyllda videofilmer.  

Innehåll:

Några ämnespunkter under utbildningens gång:

  • Animering med Keyframes
  • Lagerstilar och Lagereffekter
  • Animerade effekter
  • Tracking
  • Ljussättning
  • Virituell Kamera-hantering
  • 2D i 3D
  • m.

Målgrupp

Den som redan har koll på videoproduktion med alla steg inklusive klippning men nu behöver de ytterligare möjligheter till effekter som After Effects ger. 

Förkunskaper

Grundläggande kunskaper i Photoshop. Grundläggande kunskaper i något videoredigeringsprogram

Kursmaterial

Kursmaterial på engelska ingår.

Kursfakta

Kurs-ID: Media65
Längd: 2 dagar
Pris exkl moms: 8 950 kr
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.