Projektledning Grundläggande

Syftet med projektledarutbildning på denna nivå är att ge en god grundförståelse, överblicka och inspirera samt ge dig möjlighet att hitta nästa steg i din utveckling som projektledare.

Informators projektledarutbildningar hålls som öppna, schemalagda utbildningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och kan levereras som företagsanpassade utbildningar i hela Sverige.

Kurser inom Projektledning Grundläggande

Projektledning - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M101 Datum: 19 apr, 10 maj, 14 jun
Läs mer och boka >
19 april, 10 maj, 14 juni
19 april, 10 maj, 14 juni
19 april, 10 maj, 14 juni

Vill du få goda grunder i projektledning? En förståelse för vad det innebär att leda ett projekt och motivera projektgrupper? Då är denna grundkurs i projektledning något för dig. 

Läs mer
Läs mer och boka >
16 maj
16 maj, 21 augusti
16 maj

Den här kursen ger dig smakprov på flera olika agila metoder. Du lär dig att kombinera dessa med traditionell projektmetodik och ges möjlighet plocka ut de delar som passar dig och ditt projekt bäst. Du får insikt i fördelar och nackdelar hos de olika arbetssätten och exempel på best practice från flera olika organisationer – organisationer som strävar mot den smidighet som krävs för att ständigt förbättras och utvecklas löpande med sin verksamhet.

Läs mer

Agil Projektkommunikation


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1507 Datum: 20 apr, 18 maj, 29 jun
Läs mer och boka >
20 april, 18 maj, 29 juni
20 april, 18 maj, 29 juni
20 april, 18 maj, 29 juni

Att arbeta agilt innebär bland annat att snabbt kunna reagera på förändringar och att på ett strukturerat sätt involvera kunden och andra relevanta intressenter i processen. För att lyckas med det krävs kommunikation. Den här kursen fokuserar på kommunikationsprocessen i en snabbrörlig organisation i kombination med tillämpbara kommunikationsmetoder och verktyg.

Läs mer
Läs mer och boka >
22 maj
22 maj
22 maj

The PRINCE2® Foundation course provides participants with a detailed knowledge of the PRINCE2 methodology including the eight processes, eight components and three techniques central to running a project using the PRINCE2 method. This course prepares the participant to act as an informed member of a project management team using the PRINCE2 method within a project environment supporting PRINCE2.

Läs mer
Läs mer och boka >
24 april, 15 juni
24 april, 15 juni
24 april, 15 juni

I den här praktiskt inriktade kursen får du lära dig hur du kan använda kommunikation för att lyckas bättre i projekt. Med genomtänkt kommunikation skapar du engagemang, övervinner motstånd och hanterar förväntningar hos projektets intressenter.

Läs mer

Coachande Ledarskap


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M201 Datum: 10 apr, 10 maj, 2 okt
Läs mer och boka >
10 april GO!, 10 maj GO!
10 maj, 2 oktober
10 maj

Förmågan att både kunna kommunicera effektivt, coacha medarbetarna så att de växer som individer och ha en klar bild av sig själv och sin ledarstil. Tycker du att det låter som en bra ledare? Bra. För det är vad du får kunskaper om på vår grundläggande ledarskapsutbildning Coachande ledarskap.

Läs mer

Reiss Motivationsprofiler för individ och grupp

Nyhet
Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M1714 Datum: 31 mar, 28 apr, 29 maj, 16 jun
Läs mer och boka >

Medarbetare i projekt


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: M102 Kursen genomförs på förfrågan
Läs mer >

Bakom varje framgångsrikt projekt finns professionella medarbetare med goda kunskaper om projekt som arbetsform. Denna kurs ger dig en kunskap om vad som är framgångsfaktorer för ett lyckat projekt och vad det betyder att vara projektmedlem. Du får lära dig vikten av ett tydligt projektmål, vad en projektmodell är för något och hur viktigt det är att ha en gemensam terminologi och målbild.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se