ALD002

Ladda ner som PDF

Agila Sverige

Biljetter till försommarkonferensen den 30-31 maj 2018 är tyvärr redan slutsålda. Fick du ingen plats? Skriv upp dig på vår väntelista!

Vad är Agila Sverige?

Agila Sverige är en konferens för alla som är intresserade av agila metoder och vill lära sig mer om hur man gör systemutveckling effektivare, roligare och mer värdeskapande. 

Under två konferensdagar skapar vi en mötesplats där deltagarna samlas för att utbyta erfarenheter, kunskaper och idéer med varandra. Konferensprogrammet består av 

  • Blixttal - 10 minuter långa tal
  • Workshops - Längre sessioner där du har möjlighet till fördjupning
  • Open space - Lätt strukturerade gruppsamtal där du som deltar sätter agendan

Du kan komma till Agila Sverige som nybörjare eller erfaren, som programmerare eller chef. Det enda de andra konferensdeltagarna förväntar sig är att du beredd att dela med dina erfarenheter.

Vad pratar man om?

 Ämnena för blixttal, workshops och open space brukar variera: allt från tekniska tips om verktyg till visioner om framtida helagila organisationer får plats i programmet. Exakt vilken mix det blir vet vi inte riktigt än, men tidigare års konferenstal hittar du på youtube. Även programmet från föregående år har vi kvar på vår infosajt.

Vill du bidra till konferensen?

Ditt bidrag behövs! Talanmälan för blixttal och workshops är öppen. Antagna talare och workhophålllare går in gratis på konferensen.

Intresserad av att sponsra konferensen? Eller har du idéer om hur vi gör den grymmaste Agila Sverige någonsin? Tveka inte att kontakta oss!

Kursfakta

Kurs-ID: ALD002
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.