T1715

Ladda ner som PDF

Frukostseminarium: Lär hur du kan optimera och effektivisera din organisation’s kunskapshantering

Arbetar du som projektledare, konsult eller som chef för en supportorganisation? Detta frukostseminarium är kostnadsfritt; ett fantastiskt tillfälle att lära dig mer om den välkända knowledge management strategin KCS ® (Knowledge-Centered Service).

En effektiv knowledge management strategi ger förutsättningar att optimera både organisationens kundupplevelse och medarbetarlojalitet. Organisationen ges möjlighet till att utveckla flera innovativa produkter och tjänster och driva den typ av positiv förändring som leder till ett resultat över förväntan. Att arbeta med KCS kan vara skillnaden mellan att vara precis över genomsnittet eller riktigt framgångsrik. KCS är en enkel idé som skapar stora fördelar. Idén bakom KCS är att du ska integrera skapandet och underhåll av kunskap i den dagliga problemlösningsprocessen.
Seminariet fokuserar på några av de viktigaste modellerna i KCS och knyter det samman med exempel från branschen.

Frukostseminarium

Frukostseminariet är ett utmärkt tillfälle att träffa en KCS utbildare i en avslappnad miljö och en bra möjlighet att ställa frågor eller ha en intressant diskussion om kunskapshantering över en kopp kaffe. Om du någonsin har funderat på att förbättra er knowledge management strategi är det här den enklaste vägen att börja.

 

Kursfakta

Kurs-ID: T1715
Kan betalas med:
TRAINING CARD

Lämna dina kontaktuppgifter om du önskar en företagsintern utbildning.